LAS VEGAS: Jeg hadde ikke tenkt å blogge noe mer før jeg skulle spille, men det har skjedd til dels store forandringer her. Og ikke nødvendigvis til det bedre!

Jeg fikk en liste over dem jeg skulle spille mot tidligere. Jeg fikk beskjed om at det var det midlertidige oppsettet. Det skulle vise seg og stemme! Jeg har i dag fått ny liste, og der er det forandringer! To nye navn som ikke en gang var i pressemeldingen til GSN!

Les Andreas Høivolds tidligere blogger om High Stakes Poker til høyre.

Dette var min opprinnelige liste:

Alan Meltzer
Yevgeniy Timoshenko
Mike Matusow
Antonio Esfandiari
Sammy Farha
Tom Dwan
Daniel Negreanu

I etterkant har jeg gått ut med at Sammy Farha var en misforståelse, og at dette skulle være Sammy George, en som må betegnes som en svak spiller i dette laget.

De to andre som jeg regnet som dårligst var Mike Matusow og amatøren Alan Meltzer.

Så jeg regnet med å spille mot disse tre og de andre som er gode spillere. Men nei, nå har det kommet forandringer. Og det er nettopp disse tre som er byttet ut!

Inn kommer i stedet følgende spillere:

Gus Hansen
En særdeles kreativ spiller som kan finne på mye rart. Dog bedre i turneringer enn i cash, men ikke noen drømmemotstander. Han er også bedre live enn på nett der han har en tendens til å blø mot de beste. Jeg hadde foretrukket noen andre!

Dario Minieri
Hvis Gus er kreativ så er Dario gal. Han kan finne på mye rart og er ikke redd for å satse. Gjør mye sprell og kan være veldig vanskelig å spille mot. Slitsom å ha på bordet!

Phil Ivey
"Sist, men ikke minst" blir her ingen overdrivelse. Han regnes som verdens beste pokerspiller. Ikke uten grunn. Han gjør svært få feil og spiller rett og slett veldig bra. Ikke helt drømmemotstander for å si det slik!

Konklusjon
Hva skal jeg si? Bordet jeg opprinnelig ble forespeilet var akkurat passe hardt. Mange gode spillere, og noen mindre gode. Bordet nå blir trolig det hardeste som noen gang har vært spilt på High Stakes Poker. Kanskje det hardeste bordet noe sted - noen gang. Ikke vet jeg.

Hadde du byttet ut Timoshenko med Doyle Brunson så hadde du faktisk hatt noe veldig i nærheten av mitt "drømmebord" med tanke på spillere som jeg skulle ønsket å ha spilt mot hvis jeg ikke tenkte på penger. Det er så mange superspillere her at det er helt rått. Og så skal "lille Andreas" fra Norge spille mot disse. Kult!

I dag har jeg vært på nok en tur med Thor Hansen rundt i Vegas. Vi snakket om mye rart og selvsagt også om motspillerne mine. Han slapp meg av på hotellet, og jeg skulle gjøre litt "hjemmelekser" med å studere motspillerne mine på tidligere episoder av HSP. Når jeg kom inn hadde jeg fått e-post om mine motspillere nå til onsdag. Jeg sendte sms til Thor om hvem det var og svaret var "Fløtelag".

Jeg svarte at jeg ikke var helt fornøyd med å ha mistet de tre dårligste på bordet. Igjen kom det et positivt svar: "Men mye større seier for deg". Og det har han jo helt rett i. Hvis (les: Når) jeg vinner i dette laget så vil det ikke akkurat ødelegge for selvtilliten!

Dette skal bli sykt, sykt gøy! Nå merker jeg faktisk at det begynner å krible!

Andreas