RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdensmester i skadetrøbbel

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Tony Martin veltet på den første etappen av Tour de France.

Tempoverdensmester Tony Martin veltet tidlig på søndagens Tour de France-etappe. Velten ble ikke filmet, men også Bram Tankink og Robert Hunter skal ha vært involvert.

De første rapportene tydet på at det ikke var så alvorlig, men da TV-sendingen var i gang var det tydelig at Martin ikke hadde det som plommen i egget.

Etter etappen har det blitt klart at tyskeren slet med store smerter hele dagen, og det er nå usikkert om tyskeren kan fortsette touren.

Det skal være snakk om en skade i håndleddet. Omega Pharma-Quick Step-rytteren hadde vondt både når han sto og satt på sykkelen.

En eventuell skade vil passe Martin svært dårlig. Han satser på å vinne minst en av tempoetappene i touren, før OL-gull på tempo i London er målet.

Røntgen på Luis Leon
En annen rytter som også har vondt, er Luis Leon Sanchez. Spanjolen i Rabobank veltet i en av flere velt mot slutten av etappen.

Sanchez ble sett hinkende etter etappen, og det bekreftes at spanjolen til skal til sykehus for røntgen.

- Han kom tilbake til feltet etter velten, men så ble han kjørt av. Han skal rett til sykehuset nå. Vi vet ikke om noe er brukket ennå, men vi vil ha noen bilder så vi kan være sikre på at det ikke er noe alvorlig, heter det, ifølge Cyclingnews.

Alt er med andre ord som vanlig. Det er nervøst og det veltes i den første uka av Tour de France.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere