RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Verdensmester i treningsulykke

Sist oppdatert:
Tony Martin ble kjørt til sykehus med brudd i kinnbeinet.

Tony Martin har ikke fått den sesongstarten hadde håpet på.

Sykdom satt han tilbake i sesongoppkjøringen og fjorårets Paris-Nice-vinner var en skygge av seg selv i årets utgave av «rittet mot solen».

Under Baskerland rundt forrige uke viste han tegn til bedring da han sikret seg en femteplass sammenlagt.

Kinnbeinsbrudd
Onsdag var tempoverdensmesteren fra København i 2011 involvert i en treningsulykke. Tyskeren var ute på en treningstur like ved sitt hjem i Sveits da han syklet inn i en bil. Han mistet bevisstheten i sammentreffet.

Martin, som er utdannet politimann, ble raskt fraktet til sykehuset i Munsterlingen, skriver Omega Pharma-Quick Step i en pressemelding. Der ble det konstatert et brudd i kinnbeinet.

Bruddet vil trolig kreve operasjon. Martin ble torsdag fraktet til universitetssykehuset i Zürich hvor de vil foreta ytterligere undersøkelser. Laget forteller at hans tilstand er stabil.

To kapteiner ute
Tony Martin var tiltenkt en kapteinsrolle i Tour de Romandie (24-29.4) for det belgiske storlaget. Når er han er tilbake på sykkelen er foreløpig ikke kjent.

Tyskeren store mål denne sesongen er Tour de France og OL-tempoen i London. Han vil også forsvare VM-tittelen på tempo i Nederland i september.

Martin er for øvrig ikke den eneste Omega Pharma-Quick Step-rytteren som har vært involvert i en treningsulykke de siste ukene. Levi Leipheimer ble påkjørt bakfra av en personbil da han var ute å trente alene i forkant av Baskerland rundt.

Les også: Sykkelstjerne påkjørt av bil

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere