RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdensmester ute av touren

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Tony Martin står av Tour de France for å lade opp til OL.

Tyske Tony Martin har bestemt seg for å bryte Tour de France. Omega Pharma-Quick Step-rytteren har vært plaget av uhell under hele touren.

Først punkterte han fra en mulig seier på prologen. Deretter veltet han på den første etappen og bristet håndleddet. Også på mandagens tempoetappe var han uheldig og punkterte.

På tross av dette ble han nummer tolv på tempoen.

- Det er vanskelig for meg å stå av Touren og forlate lagkameratene mine, som skal kjempe videre. Men det er det eneste rette å gjøre, og jeg vet at de vil forstå det. Jeg vil ikke at ting skal bli enda verre ved å dra inn i fjellene, sier Martin i en pressemelding.

Som regjerende verdensmester er Martin en av de store favorittene til tempodistansen i OL i London. Det er med det rittet i bakhodet han nå drar hjem fra Tour de France.

- Jeg har fortsatt tre uker igjen til OL. Jeg vet det ikke blir lett, men jeg skal gjøre mitt beste for å være i god form i lekene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere