*Nettavisen* Sport.

Verken pizza eller suppe på Highbury

Sist Manchester United og Arsenal møttes, fløy både pizzabiter og suppeskåler høyt i spillertunnelen etter kampen. Noen gjentakelse blir det garantert ikke når lagene møtes på Highbury i kveld.

01.02.05 20:53

Årsaken er enkel. Det er verken pizza eller suppe på menyen i kveld, men snarere sandwicher. Ifølge The Sun kan spillerne velge mellom reker, egg eller ost og skinke-sandwicher.

Mye på spill
Det spørs om det er nok til å roe gemyttene. Det er mye på spill i kveldens kamp. Laget som taper, vil sakke akterut i forhold til kampen om et eventuelt ligagull. Å bli nummer to etter Chelsea, hvis londonerne skulle klare å holde hele veien inn, er også særdeles viktig, med tanke på automatisk kvalifisering til neste års Champions League.

Oppladningen til kveldens kamp kunne definitivt ha vært bedre for Arsenal og manager Arsene Wenger. Franskmannen misliker oppslagene som har dominert sportsavisene i England i det siste, der et angivelig møte mellom Ashley Cole, Jose Mourinho og Peter Kenyon i Chelsea dominerer.

- Timingen er ikke bra før en så stor kamp. Jeg synes sammentreffet er litt plagsomt, sier Wenger til BBC. - Hvis de ønsker å kjøpe ham, burde de ha vært kapable til å finne telefonnummeret til Arsenal fotballklubb, sier han videre.

Må klage først
Cole er under kontrakt på Highbury til 2007, og Wenger sier han ikke har noen problemer med å bruke Cole på backen mot United tirsdag kveld.

- Jeg kjenner styrken hans, og jeg er ikke i tvil om at han vil spille en stor kamp i kveld, sier Wenger.

Chelsea har ikke offisielt gått ut og nektet for at møtet med Cole har funnet sted, men Kenyon sier til BBC Radio Four at han ikke har noen ting å frykte om det skulle komme til en etterforskning. Premier League kan uansett ikke gjøre noe med mindre de får en offisiell klage fra Arsenal. Wenger vil ha konkrete bevis på bordet først før han klager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.