RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verre enn antatt for Armstrong

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Men 37-åringen nekter å gi opp Giro d'Italia.

Det har kommet ut mer informasjon om Lance Armstrongs skade, etter at han veltet under åpningsetappen i Vuelta a Castilla y Leon.

I Austin har Astana-rytteren gjennomgått en ny undersøkelse med idrettskirurgen Doug Vlenz.

- Det første røntgenbildet var ikke tydelig eller nært nok, derfor tok vi et annet bilde på hans kontor. Det viste at kragebenet er delt i flere biter, enn vi først trodde, sier Armstrong ifølge cyclingnews.com.

Armstrong skal derfor gjennom en CT-skanning onsdag. Trolig får 37-åringen operert inn en plate for å stabilisere bruddet.

- Alt han (legen) har sagt til meg er at vi kommer til å gjøre unna inngrepet onsdag morgen. Så snart jeg kommer ut derfra, trenger jeg 72 timer med full avkobling. Etter det vil jeg dra inn til en ny undersøkelse, før jeg håper å kunne sykle innendørs tre-fire dager etter det igjen.

Mannen med syv Tour de France-seirer på samvittigheten, har fremdeles et brennende håp om å stille til start i Giro d’Italia i starten av mai.

- Det er selvsagt Giro’en folk bekymrer seg for. Den er omtrent fem uker unna. Etter mitt syn er det fremdeles en god mulighet for at jeg kan stille der, avslutter Armstrong.

Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere