RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verst tenkelig uten Parker

Foto: Neil Munns (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Charlton har ikke vært nådige i sin kritikk av Scott Parker, som tidligere i uka signerte for Chelsea. Mot Bolton beviste de at livet uten sin midtbanejuvel blir vanskelig.

CHARLTON – BOLTON 1-2: Charlton fikk verst tenkelige start etter Scott Parkers overgang til Chelsea for småhyggelige 125 millioner tidligere i uka. London-laget hadde håpet å vise hjemmefansen at de også kan levere varene uten sin engelske midtbanemann, men før folk hadde rukket å sette seg på the Valley, hadde Henrik Pedersen stukket igjennom Attics-forsvaret og sørget for Bolton-ledelse.

Svarte med samme mynt
Sjokk og vantro for laget som innehar en overraskende Champions League-plass, men anført av en frisk Paolo di Canio og en inspirerende Claus Jensen fant hjemmelaget både treverket og til slutt nettmaskene da nevnte Jensens nøyaktige innlegg gjorde halve jobben for Jonatan Johansson. Finnen kunne enkelte heade inn utligningen og sørget for fortjent balanse i regnskapet.

Men uberegnelige Bolton, som tidligere i uka gikk til finalen i ligacupen, ville ikke nøye seg med et poeng, og under svært vanskelige spilleforhold var det Kevin Nolan som var tungen på vektskålen, da han dundret inn vinnermålet fra drøye ti meter etter godt forarbeid av Ibrahim Ba.

Akkurat da var det mange som savnet Scott Parker på the Valley.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere