RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Verstemann ble bestemann

Sist oppdatert:
- Men jeg synes ikke sesongen har vært elendig, sier Simen Brenne.

STABÆK-ODD 0-3:

FORNEBU (Nettavisen): Supertalentet Torgeir Børven spilte sin andre kamp fra start i Tippeligaen og scoret igjen. Etterpå sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo at han kan bli bedre enn Ole Gunnar Solskjær. Les om det her.

Likevel hadde Odd Grenland aldri reist hjem fra Telenor Arena med en såpass klar seier om det ikke hadde vært for Simen Brenne. 29-åringen dunket inn 1-0, med et velplassert skudd, allerede etter 36 sekunder, og satte inn 2-0 på samme måte midtveis i 1. omgang.

Det er fire år han sist scoret to mål i Tippeligaen – for Fredrikstad mot Odd – og dermed er han kanskje ikke verst i lokalavisa Telemarksavisa lenger, heller.

- Har sikkert vært under pari
Før kampen mot Stabæk lå han nemlig nederst på avisas spillerbørs over spillere som har spilt minst halvparten av kampene i årets sesong. (Peter Kovacs lå under, men han er solgt nå).

- Det visste jeg faktisk ikke, sier Brenne til Nettavisen.

- Der ser du hvor mye jeg leser avisene. Men jeg bryr meg ikke noe om det. Jeg har vært med lenge nok til at det ikke er så farlig. Jeg har sikkert vært under pari i en del kamper, men det er mye marginer i fotballen. Veldig mye. Jeg har imidlertid fått bra med tillit av treneren, og kan ikke bruke så mye energi på det der, fortsetter han.

- Så det har ikke vært en elendig sesong?

- Nei. Jeg vil heller si middels.

Han har ingen umiddelbar forklaring på hvorfor det ikke har vært bedre.

- Jeg har stort sett vært skadefri, men det kan være flere andre faktorer som spiler inn. Flere lag tar hensyn til oss i år enn de gjorde da vi var nyopprykkede i fjor. Det handler også om flyt. Laget har nok vært litt under pari også i år, og sånt smitter over på enkeltspillere.

Ble spart før semifinalen
Likevel kan det ende med suksess. Onsdag spiller Odd Grenland sin fjerde strake cupsemifinale. Denne gangen venter Strømsgodset på bortebane. Og nettopp derfor ble Brenne og Mattias Andersson byttet ut underveis søndag, selv om Brenne merket antydning til krampe da Fagermo tok ham av.

- Det blir en tøff kamp borte mot Strømsgodset, men vi har gode muligheter. Det hadde vært moro med en tur til Ullevaal stadion, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere