Gå til sidens hovedinnhold

Vi angriper Real Madrid

Til tross for variabel form er vi nødt til å angripe Real Madrid mot Barcelona onsdag til svært fristende odds.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips: Liverpool reiser seg?
V65 Bjerke: Ikke gå i fella
V4 Bergsåker: Banker i rivende utvikling

Onsdagens langoddsprogram består av seks kamper fra Premier League og ikke minst første møte i semifinalen i Copa del Rey mellom Real Madrid og Barcelona. I tillegg er det full runde i skotsk Premier League, det er cupfotball fra både Nederland og Belgia og to kamper fra Afrikamesterskapet. Her hjemme spilles det håndball både for kvinner og menn.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Huddersfield - Crystal Palace H 2,70
Huddersfield sparket manager Simon Grayson etter grufulle 0-6-6 på de tolv siste seriekampene og klarte 1-1 i FA-cupen mot Leicester i helgen. Er på 19. plass i Championship med 33 poeng og har kun fem poeng ned til trøbbel. 4-6-4 på hjemmebane totalt. Crystal Palace hadde en glitrende periode før jul, men etter 1-3-2 på de seks siste er palace falt til 5. plass på tabellen. Med 48 poeng er det likevel bare to poeng opp til Leicester på 2. plass. Spissfunnet Wilfried Zaha har signert for Manchester United, men blir i Palace ut sesongen. Jazz Richards (f) er spilleklar etter å ha ankommet fra Swansea på lån. Alex Nimely (på lån fra Manchester City) er skadet. Det samme er Paddy McCarthy, Joel Ward og Owen Garvan. Kagisho Dikgacoi er opptatt med Afrikamesterskapet. Vi er ikke sikre på Palace for tiden og før eller siden vinner Huddersfield fotballkamper igjen. 2,70 på hjemmeseier her er et flott langskudd onsdag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens avslag
Arsenal - Liverpool
Brennhett og meget viktig oppgjør mellom to lag som må vinne i kveld for å henge med i kampen om 4. plassen. Begge lagene har variert stort denne sesongen og vi merker oss at det står 1-3-1 på de fem siste tilsvarende i serien. Liverpool er uten tvil istand til å skape trøbbel for Arsenal her og selv om 2,30 på Arsenal-seier kan virke meget forlokkende synes vi denne er helskummel og her holder vi godt på lommeboken.

Dagens spill
Real Madrid - Barcelona
Semifinale Copa Del Rey og første kamp spilles altså i Madrid. Det er ikke godt å si hva som har skjedd med Real Madrid denne sesongen, men midtveis i seriespillet er det altså hele femten poeng opp til Barcelona. De poengene er tapt på bortebane der Real Madrid står med meget svake 5-2-4 denne sesongen. Hjemme på Estadio Santiago Bernabeu går det nesten på skinner (8-2-0). Det hevdes stadig i spansk presse at det er bråk rundt Jose Muorinho, men i kveld er nok den stridsøksen begravet.

Barcelona lignet ikke noe som helst det første kvarteret hjemme mot Osasuna søndag kveld, men litt magi fra Xavi og Lionel Messi sendte laget i føringen. Det er Messi som bærer Barcelona i øyeblikket og det gjør han som kjent bedre enn noen andre i verden. Fikk sesongens første tap i bortemøtet mot Real Sociedad forrige helg selv om laget var 2-0 opp. En tidlig utvisning av Pique i den andre omgangen endret den kampen og Sociedad snudde til 3-2 seier. Stod med ti strake borteseire før den kampen.

Lagene har allerede møtt hverandre tre ganger denne sesongen. Like etter sesongstart møtte de hverandre i den såkalte spanske supercupen i dobbeltoppgjør. Første kamp i Barcelona endte da med 3-2 seier til Barcelona, mens Real Madrid vant returoppgjøret 2-1. I serien har lagene møtt hverandre i Barcelona (7. oktober og det endte 2-2). Det stod faktisk 0-2-5 på de sju foregående oppgjørene i Madrid før Real vant i supercupen i august. I kveld må hjemmelaget unnvære Pepe, Ramos, Coentrao og Di Maria, mens Barcelona kan stille fulltallig.

Når Norsk Tipping i kveld tilbyr 2,75 i odds på hjemmeseier, er det nesten umulig å ikke bli fristet. Hvor mange ganger i løpet av de ti siste årene har vi fått slik odds på Real hjemme og vær du sikker på at Mourinhos menn er motiverte i kveld. Barcelona kan utmerket godt tape dette oppgjøret og likevel fikse avansement til finalen på hjemmebane. Cristiano Ronaldo banket inn tre mål i løpet av ti minutter i hjemmemøtet mot Getafe søndag ettermiddag og er som Messi i knallform. Undertegnede har aldri lagt skjul på sin begeistring for Barcelona, men oddspill handler ikke om følelser, men å å angripe når det er riktig. 2,75 på at Real Madrid tar første stikk kan ikke stå urørt og blir vår utvalgte denne onsdagen.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 175 Real Madrid - Barcelona 2,75 3,40 2,20
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');Kommentarer til denne saken