RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Vi åpner ballet med to bankere!

Sist oppdatert:
Våre to utvalgte i de to innledende løpene stod for kruttsterke prestasjoner i sine siste starter, og vi mener de skal være klassen bedre enn sine konkurrenter i kveld.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

I V65-1 snakker vi om 14 Digital Invention, og med de antatt tøffeste i mot i langt mer sjanseartede spor var vi aldri inne på tanken om å gardere Super Photo Kosmos-datteren denne gangen. Vi forventer en feilfri avgang fra første omvendt med løpesnor fra 20 meter tillegg, og da tror vi i så fall at 5-årshoppa skal bli svært tung å stå i mot til slutt.

Etter en heroisk innsats som toer bak gode Federer i den nest siste starten syntes vi Sjøblom-traveren gikk et vel så godt løp til sølv i V75`en sist (ikke mange i dette grunnlaget som hadde stått for det opplegget hun fikk på den lille karusellen i Drammen bak gode Our Dream), og etter tre strake andreplasser tror vi det er dags for seier i kveld.

Nettavisen har spilt inn 28 842 kroner på sine foreslåtte spill siden lørdag!

Danske legger på til to
Som de fleste andre tror vi 5 Mangetout får lett spill i den andre avdelingen, og etter den siste innsatsen å dømme skal konkurrentene stå tidlig opp for å tukte Coktail Jet-sønnen. Ved den anledningen var 5-åringen en bunnsolid vinner fra utvendig posisjon på fine 16.9 full vei, og normalt har den kapable krabaten gått kraftig fremover på form med det løpet innefor vesten.

Når vi så Juul-traveren dundre inn til seier på meget sterke 15.6 full vei i mai i fjor trodde vi dette var en hest som bare skulle skylle igjennom grunnlagene, men den svenskfødte hingsten har åpenbart slitt litt med det helsemessige. Grunnlaget står således fortsatt ikke i stil til kapasiteten, og treningsrapportene etter den siste triumfen er udelt positive.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Mangetout og Jeppe Juel sikter høyt i V65-2.
Mangetout og Jeppe Juel sikter høyt i V65-2.

En vinner feilfri
Vi ble mektig imponert av 7 Lykke Trubben i den siste starten, og i V65-4 er trolig Orten-traveren snakk om en vinner på ny med tilsvarende innsats. Startgalopp ble reparert til en kontrollert seier på fine 31.0 full vei ved den anledningen, og forut for det satt Lykke Gutten-sønnen fast i et V75-løp. 6-åringen forsvarer uansett ikke sine 84 % med den feilprosenten han har, og dette faktum gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger på våre tre største spilleforslag.

Kapabel som få er 2 Spik Sjefen, men det er ikke hver dag 9-åringen fungerer som best. Etter en flott triumf i den nest siste starten var det tilbake til gamle synder sist på en arena som trolig ikke passet veldig bra, og tilbake i slag skal Sjefen-sønnen være hyperaktuell i et løp som dette. Tilbake etter litt pause kommer 11 Turbo Monar, og på sitt beste er ikke Spikeld-sønnen noe dårligere enn favorittene. Utover disse tre ser vi to andre med visse vinnersjanser, og det er duoen 1 Tylljo og 6 Gygrid.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Lykke Trubben er på beina igjen...
Lykke Trubben er på beina igjen...

Øvrige vurderinger
V65-3: Vi støter her på et hoppeløp for kaldblodshester i relativt lavt grunnlag, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. Best på kapasitet tror vi 3 Faksina er, og fjerdevalget i spillet blir vår frekke utgang på det store systemet. Järvsöfaks-datteren gikk veldig fine løp før pausen uten å ha den helt rette flyten, og i en feilfri utgave tror vi Haakenstad-traveren blir vond å stå i mot til slutt.

V65-5: Det vil trolig bli laddet kraftig på flere hender innledningsvis i dette sprintløpet, noe som kan gjøre sitt til at løpet kan åpne seg veldig opp. Profitere på tøft tempo der fremme kan i så fall 12 Jampacked gjøre, og med den formen Pine Chip-sønnen viser om dagen er han hesten å stå i mot til slutt. Vi har slett ikke glemt kvalitetene Juul-traveren viste oss i 2008-sesongen, hvor en overlegen V75-triumf på Momarken og en sprinttriumf på Forus på meget sterke 13.3 ble bokført!

V65-6: Vinnerkandidatene er mange også i det avsluttende løpet, og vi garderer bredt. Med en rekke startraske hester i første rekke bak bilen blir garantert 1 Lykke Even overflydd, men vi tror det kan løse seg allikevel ved at det kan bli litt vann mellom båtene (og kusken pleier å finne de rette filene underveis...). Røsseng-traveren har hatt maks motflyt i lengre tid, og i dag står Pål Even-sønnen glitrende inne i løpet pengemesig. Det ble feil med ”dødens” i den nest siste starten, mens vår utgang på det store systemet leverte en frisk avslutning til femte på fine 27.5 i et tøft V75-løp sist.

Følg Håkon og Ola på Facebook

Flott flyt!
Ja, på Biri på lørdag kom vi med fine V75-vurderinger , og resultatet ble seks rette på våre to største spilleforslag. I tillegg gikk vårt største DD-forslag inn, og totalt innspilt denne lørdagen ble da meget pene 21 150 kroner. Det gjorde da heller ingen ting at vi spilte inn 7692 kroner på Drammen/Momarken i går, og vi får håpe den flotte trenden holder seg til løpene på Bjerke i kveld!

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 360, 720 og 2240 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere