RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Vi åpner med herlige bankerdrag

Sist oppdatert:
Vi starter dagens V5-rebus med to bankere i lunsjen på Bjerke. Talentfulle Empress Tile blir neppe favoritt, men han vinner uansett. Det gjør også I'll Be Gone som varslet toppform sist.

Klikk her for V5-forslag Bjerke

9 Empress Tile (V5-1) viste talent i fjor som treåring og var stort sett ute i årgangseliten. I år har ikke den toppstammede hoppa greid å følge opp. Prøveløpet 28. juli viste imidlertid at hun er tilbake i form. Hun så knallfin ut og klar for nye oppgaver. Dagens løp skal hun normalt vinne greit bare på klassen. Vi bankertipper Empress Tile og Lars Anvar Kolle.

Vi fortsetter med ny singelstrek i V5-2. 3 I'll Be Gone har et gaveløp på papairet. Er kjapp fra start og sikter inn teten. Er uansett ikke avhengig av den posisjonen for å vinne dette løpet. Hesten til Stein Ivar Kløven var ute i langt tøffere sammenheng i fjor. I et billig selskap skal han vinne greit sammen med landschampion Eirik Høitomt.

Dagens oddstips: Aston Villa dropper Europa League?

9 Il Fonce (V5-3) hart vist solid form i sine to siste norgesbesøk. Svensken var svært positiv bak gode Micromate på Momarken. I den nest siste starten avsluttet han svært bra. Han har dog ikke vunnet de siste to sesongene og garderinger synes nødvendig. 10 Gary The Man er adskillg bedre enn hva karakterboken viser. Han har vist fart mellom galoppene. Den hete Love You-sønnen må regnes med vinnersjanse uten galopp. 1 Tinka står gunstig til og skal kunne få et flott løp. Hatt en måneds pause, men det er trolig bare en fordel og hun trener dessuten bra. At det nå handler om 1609 meter er heller ingen ulempe for hoppa som muligens kan lede hele veien. 2 Flying Photo S.E. er jevn og sikker. Han har aldri vunnet løp, men møter overkommelig konkurranse i dag og tåler betegnelsen outsider. 3 Precious Gift taper fra start, men med hardt og jevnt tempo hele veien kommer vallaken til sin rett. 5 Følje John kan mye, men galoppene kommer tett. Feilfritt skal han regnes i et typisk garderingsløp.

Lever eksperttipset fra Sportspill her

I V5-4 tror vi mest på 5 Luminor i et ellers åpent løp. Teigen-hesten sliter med helsa og starter ikke for ofte. Pleier å være vel forberedt og han viste form i den siste starten på Biri. 4 Tronstuelden er rask. Hesten til Finn Holmen satser nok friskt fra start i forsøk på tet. Bra sjanse om han kommer dit eller får en bra rygg. 8 Flammen Tigris er den beste hesten, men sliter med viljen i blant. Står kompilsert til. Vi snakket med Høitomt og han varsler et noe mer defensivt opplegg med rygg i det lengste i dag. Da speeder Spikeld-sønnen til gjengjeld veldig raskt. 1 Isbalder er mye bedre enn raden. Kan få er drømmeløp herfra og skal regnes tidlig tross pause. 9 Storm Eld blir mye spillt. Kan vinne, men opptrer ujevnt. 6 Jærvsø Svarten hadde kanonform og radet opp seire tidligere i sesongen. Det har vært mer rusk i maskineriet den siste tiden, men vi kan ikke utelukke at han kan være tilbake i dag på sin fine klasse. 3 Løve Pål liker distansen. Han er best med ryggløp og kan trekke det lengste strået.

Annonse: Grøstad/Lerum er i form, sjekk deres tips her!

I V5-finalen er 9 Mantra den beste hesten. Han skuffet stort i den siste starten, men opptrer ujevnt. Tilbake i slag blåser han denne gjengen. Vi lar han litt frekt stå alene på DD-kupongen. 6 Staro Va Bene piler trolig avgårde og sikrer teten. Står fint inne i løpet. Leder lenge og dagens selskap er enklere enn til vanlig. 10 Langelidgutten er en seiersmaskin som lenge har stått på skadelisten. Løpsformen er usikker etter pause, men treningsrapportene er positive. 1 Idol Image er i form. Avhengig av drahjelp for å vinne og fra førstespor er han garantert et silkeløp. 5 Digital Recorder dukker opp i Lars M. Søvik-regi. Vi tviler på at han er spesielt forbedret, men leverer hesten opp mot sitt beste kan han vinne. 4 Komplimang står spennende til. Usikker form, men mer enn god nok på sitt beste. 12 Hot Capital vinner ikke på bestilling, men er ikke ueffen med rett opplegg fra feil spor.

Tast her for V5-forslag. For DD tast her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere