RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi bankerspiller direkte

Foto: Hesteguiden.com
Fredagens V65 på Bjerke er utfordrende og vår hovedbanker kommer direkte i første avdeling.

Trav Drammen fredag: Vår banker leder fra start til mål

Ettersom nedbøren har vært voldsom den siste uken i Biri-distriktet er fredagens V65-kjøring flyttet fra Biri til landets hovedbane Bjerke. Og uansett hvordan man snur og vender på det, det er ingen lett rebus som spillerne skal bryne seg på.

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke

Vi klemmer til med bankeren direkte og går for 12 Spikrapp i V65-1. Spikrapp har nå fått to løp i kroppen etter nesten fire måneders pause. Første gang ut etter denne pausen (1.juni) ble Spikeld-sønnen gitt et forsiktig løp i køen og når det endelig løste seg spurtet han flott til fjerde. Sist fredag på Jarlsberg (som vår favoritt) var det betydelig fremgang. Da kjørte Tom Erik Solberg seg til tet etter en runde og Spikrapp kom alene til mål på en overbevisende måte. Det var bra hester med i det feltet og vinnertiden var også sterk.

Fredag er motstanden enklere og her gjelder det kun for Olav Mikkelborg å komme seg feilfritt avgårde fra start. Går startfasen greit, har vi svært god tro på at Spikrapp tar ned denne gjengen tilslutt. Olav Mikkelborg vant med hesten fjerde sist på Bjerke og kjenner godt til hesten. 6 Sneve Kongen har gjort to bra løp på Leangen og blir muligens tøffest imot (kan få tet), men må forbedre seg tidsmessig. 2 Villmix (er strøket) debuterte på et bra vis sist på Leangen og 11 Rabb Jim utvikler seg flott for tiden. Vi tror alle kommer til kort mot vår banker og setter alle pengene på Spikrapp.
Rangering V65-1: A: 12 B: 6-11 C: 13-14-8-7-5-3-9-1 D: 10-4-15

V65-2:
Veldig flott klasse i den avdelingen som er for kaldblodshester i mellomklassen. Vi kan ikke gjøre annet enn å sette 5 Theoball først. Nest sist gjorde han et kruttsterkt løp til annen bak Argr G. på Biri etter tøff kjøring i sisterunden. Sist i Årjäng måtte han se seg slått av en knallgod Fettern T.G, men gjorde påny et svært fint løp. Fredag setter Høitomt seg opp og bra vinnersjanse skal dette være.

1 Skaugaprinsen var treer (plassen bak Theoball) i sitt siste løp. Ble da offensivt kjørt i dødens av Eirik Høitomt da, men holdt strålende. Fra førstespor blir det litt sjanseartet, men trønderen har formen på topp. 8 Storm Eld har trukket et utfordrende åttendespor bak bilen og dersom Kolle trykker pedalen i bånn fra start, er han rask nok til komme seg foran. Samtidig kan det koste for mye og Storm Eld må helst ha det litt på sine premisser underveis. Men hest og kusk i form, da pleier det ofte løse seg.

3 Tuxi Titan var tilbake i vinnersirkelen på Biri fredag etter å ha knekket Ellestad Hero fra dødens. Tuxi Titan kan naturligvis vinne igjen. 4 Faste Hellin gjorde et flott løp til annen bak Ramstad Knerten på Bjerke onsdag, men vi har en mistanke om at 2100 meter ikke er ønskemelodien for vallaken som er avhengig av å få det litt servert.

Geir Vegard Gundersen setter seg opp bak gamlingen 6 Skusviken som har levert en rekke fine løp i år. Skrellbud?
Rangering V65-2: A: 5 B: 1-8-3-4 C: 6-2-9 D: 7

V65-3:
Undertegnede undervurderte 1 Lamborgini B.S. prestasjoner litt i forkant av Biri-tipsene sist fredag og måtte tåle en smell da. Lamborgini B.S dro riktignok fordel av den steintøffe kjøringen i front, men uansett var det klasse over avslutningen hans og vinnertiden ble sterke 13.6. Nå varsles det tetkjøring og dersom ikke det blir hardkjør underveis, skal det være flott mulighet for Kolnes-traveren.

4 Sharpshooter kjempet strålende til sikker seier sist selv etter utvendig løp underveis. Han er ikke lett å bli klok på, denne Coktail Jet-sønnen, men har rå de dagene han vil og helsen fungerer. Han er selvsagt en vinnerkandidat igjen, men sprint er trolig ingen fordel. Vi må også ha med oss 2 Global Jinx, som vi trodde veldig på sist. Det ble imidlertid for rolig tempo underveis og selv om Global Jinx spurtet gnistrende var det mer igjen på lederduoen og han måtte nøye seg med tredjeplass. Fra et flott andrespor bak bilen fredag, er Global Jinx med i striden her.

Tre hester skal være heldekk her, da våre favoritter også har vunnet sportrekningen.
Rangering V65-3: A: 1 B: 4-2 C: 6-7-9-8-3-12-5 D: 11-10

Annonse: Øivind Grøstad fikk en telefon og setter en en meget frisk outsider først i V65-5

V65-4:
Sprint og tredjespor bak bilen er naturligvis perfekte forutsetninger for 3 Oddset Hæstak i den fjerde avdelingen, og det er snakk om en flott vinnersjanse. Har nå byttet treningskvarter til Sigbjørn Kolnes og treningsrapportene er fine. Men Oddset Hæestak var ikke på topp i sine to siste løp før pausen og vi sper på med et par garderinger.

4 Scoreandevileye avsluttet strålende til andre bak storfavoritten Abdul B.R. på Biri sist fredag. Han har vunnet to løp i år Ottersen-traveren og begge over sprint og på Bjerke og han er klart i stand til å utfordre favoritten. 1 Bicc's Dignity er en brukbar svenske som har vunnet sportrekningen. Var ikke som best på Bjerke sist, men har ellers levert flere flotte løp i år. 10 Paradise Gianhenry er en av mange nykommere fra Frodes Hamres stall. Kommer med brukbare meritter fra USA og er en naturlig outsider her.

9 Juliano Diamond har fin kapasitet og kommer nå tilbake etter to måneders pause. 5 T.M. Continental har svært startraske hester på innsiden og det samme gjelder 6 Micromate og begge må ha tur nedover startsiden for ikke å havne feil på det.
Rangering V65-4: A: 3 B: 4-1-10 C: 9-5-6-9-12-11-7-2 D: 8

V65-5:
Flere svært formsterke kaldblodshester på farten i den femte avdelingen. Vi setter 3 Norheim Odin først som er svært sannsynlig tethest her. Har vunnet sprettlett tre ganger på rappen nå Schem-traveren og må ha en flott mulighet igjen, men motstanden er bedre fredag enn i de foregående seiersløpene.

4 Gingvar fortsetter å utvikle seg og vant svært enkelt i V65 sist på Bjerke etter ledelse hele veien. Gingvar er god fra start og og har bra distanse i seg og kan vinne igjen. Det kan også trønderen 10 Nordlirappen (er strøket). Han var nære galoppen flere ganger sist på Leangen, men Jomar Blekkan fikk berget ham hver gang. Farten er det lite å utsette på til denne karen. Vi kan også se svært fartsfylte 5 Teigen Vinn bli ropt opp her. Vallaken er slett ikke verst, men må holde seg unna galoppen. 12 Grorud Silver må ha svært mye tur for å strekke til fra tolvtespor bak bilen.

1 Bjørnli Ramona møter for gode hester denne fredagen, slik vi leser dette løpet.
Rangering V65-5: A: 3 B: 4 C: 5-12-1-6-7-11-9-8 D: 2

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V65-6:
En perle av et spilleløp i V65-finalen og vi kan nesten ikke se en sjanseløs hest her. Men så kan det også være så enkelt at 6 Shaman Star M. leder dette løpet fra start til mål. Til tross for sterke 13.1 i sin siste start, fikk ikke Mikkelborg-traveren premie. Da er det tøffe betingelser i grunnlag under 200 000 kroner. Fra spor seks skal det bære til tet her og motstanden er svakere enn sist. Kan vinne fra tet.

4 Spirit Scot travet 13.0 i det samme løpet etter en fremragende spurt og spurtet gnistrende til seier nest sist. Fredag har endelig Thai Tanic-sønnen trukket et flott startspor bak bilen, og Steinseth-traveren holder hysterisk form om dagen. Det ligner høyt tempo i dette løpet og dermed kan det bli perfekte løp for 10 Nanna Pride (veldig god toer sist) 9 Nala Waltz (kan speede fryktelig fort) og 11 Whitney As (holdt strålende fra dødens sist og er i superform).

Heller ikke hestene 2 Veeren Dior (blir trolig lederrygg her), 1 Whizz Bang (toppform og kan smyge med her) eller 3 Evita E.J ( er variabel, men god på gode dager) er sjanseløse i et svært åpent løp.
Rangering V65-6: A: 6 B: 4-10-9-11 C: 2-1-3-8-7-12-5
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere