Gå til sidens hovedinnhold

- Vi blir behandlet som banditter

José Mourinho er oppgitt.

Søndag gikk Real Madrid på et sjokktap i La Liga-oppgjøret mot Levante. José Mourinhos menn måtte se seg slått med 1-0.

Hovedstadsklubbens Sami Khedira fikk sitt andre gule kort allerede etter 40 minutters spill og måtte tusle i garderoben for en tidlig dusj.

- Ikke slagsmål
Tyskeren dyttet til Sergio Ballesteros og dette fikk dommeren til å hente fram kortet. I forkant var Angel Di Maria i klammeri med Juanlu.

Real Madrid har vært involvert i en rekke omdiskuterte episoder den siste tiden, men Mourinho mener at laget blir behandlet urettferdig av dommerne.

Portugiseren mener det blir feil å omtale situasjonen i oppgjøret mot Levante som noe slagsmål mellom spillerne.

- Jeg ville ikke si det var noe slagsmål, nei, sier Mourinho på tirsdagens pressekonferanse, i forbindelse med ligamøtet med Racing Santander onsdag.

- Som banditter
Han peker på at det som skjedde i landskampen mellom Spania og Chile, er det man kaller slagsmål på fotballbanen. I 2-2-kampen barket flere spillere sammen.

- I Spania -Chile-kampen var det et skikkelig slagsmål, ja. Men i etterkant snakket folk om samhold, at spillerne sto sammen som brødre i etterkant av situasjonen, sier Mourinho.

- Men når Real Madrid gjør det samme, blir vi behandlet som banditter, sier den lite sjenerte portugiseren.

- Ikke gå i fella
Real-sjefen håper at dommerne i framtiden ikke vil gå «rett i fella» til lag som Levante. Mourinho mente laget gjennom hele kampen provoserte hans menn og prøvde å tvinge fram kort.

- For å kontrollere disse fellene, må dommerne være til stede når ting skjer og de må se på spillere fra begge lag. Kampen mot Santander vil bli slik som dommeren ønsker.

Klubben må klare seg uten forsvarsduoen Pepe og Fabio Coentrao i onsdagens ligamøte. Begge sliter med skader. Khedira vil selvfølgelig heller ikke spille kampen.

- Dette er ikke noe problem. Dette gir muligheter til spill for dem som gjør det bra på trening, sier Mourinho.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg