Gå til sidens hovedinnhold

- Vi blir ikke dårlige over natta

Sandefjord ble rundspilt av Stabæk, men trener Patrick Walker fikk likevel mye godt ut av kampen.

TELENOR ARENA (Nettavisen): Etter tre strake seire og en sensasjonell 4. plass på tippeligatabellen, fikk Sandefjord for alvor møte hverdagen borte mot regjerende mester Stabæk. 1-4-tapet kunne likegodt vært dobbelt så stort – særlig hvis Stabæk-spissen Fredrik Berglund hadde vært mer effektiv.

– Stabæk var klart hvassere i dag, vi fikk oss en kalddusj etter en fin periode de siste ukene, sier Walker (48) til Nettavisen.

Overkjørt
Han så sine elever bli overkjørt fra første til siste spark på ballen. Stabæk holdt et så høyt tempo at særlig Sandefjords forsvarsspillere så ut som trege og klønete 4.divisjonsspillere.

– Ja, forsvarsmessig var vi langt unna vårt beste, det skuffet meg mest. Vi var shaky og ga de altfor mye rom, sier Walker, som tok ut begge spissene i pausen og la om til 4-5-1. Uten at det ble bedre av det.

Sandefjord-treneren ville likevel ikke slakte sine egne. For han så mye positivt i stortapet – særlig offensivt – og spesielt de siste 20 minuttene (da Stabæk alt ledet 4-1).

– Vi avsluttet kampen bra, og kom til noen sjanser. Hadde vi scoret ett mål da, kunne det blitt interessant de siste minuttene, sier Walker.

Marginer
Han mener laget fremdeles er i rute.

– Vi blir ikke dårlige over natta, og mange lag skal slite med å slå Stabæk når de er så gode som i dag. Med litt mer marginer i en del situasjoner i dag, kunne vi skapt flere sjanser. Jeg er fornøyd med at flere spillere står på kampen ut og kjemper. Det er noe å ta med seg.

– Så du er optimist?

– Ja visst. Vi må rette opp ting i forsvarsarbeidet, men ellers gjør vi mye bra.

Sandefjord er fremdeles på 4. plass på tabellen, fem poeng foran Stabæk – og bare fire bak Rosenborg på topp.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken