RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kanal75.se

Vi byr på en tikkende formbombe

Sist oppdatert:
Vår V4-banker har sett lysende ut på slutten og gått i mål med krefter spart. Tirsdag kommer betalingen.

Tirsdagens travmeny fra Norsk Rikstoto er innholdsrik og det hele starter med V4 fra Eskilstuna og fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden er det dobbel V5 fra Forus og V65 fra Jägersro.

Mandag presenterte vi en strålende banker for dere i form av fjerdevalget Seval i Drammen, men dessverre fikk vi ikke betalt for det glimrende bankerspillet og måtte gå tomhendte hjem.

Les også:Frode åpner dagen!

Innleveringsfrister Eskilstuna
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Speeder ned alle?
Under V4-løpene i Eskilstuna tirsdag skal vi til lukene allerede i V4-1 på en hest vi har fulgt med argusøyne den siste tiden. 11 Staro Family er ihvertfall en tikkende formbombe da hun har sittet fast med vinnerkrefter i begge sine siste starter. Sist var det snakkhesten Bolt Boko som vant løpet, men hadde Emma Gee San–datteren Staro Family kommet seg ut fra lederryggen, så hadde hun vunnet alle dager i uka. Claes Sjøstrøm har uttalt at hun trengte jo ikke å dusje etter løpet for hun var knapt nok svett! Bakspor er ikke noe pluss da hun er rask fra start, men det lukter tempo i dette løpet og da skal hun kunne speede ned denne gjengen. Blir også tirsdag utstyrt med den genierklærte "yankervognen" som hun har konkurrert med også i sine siste løp. I en ellers åpen V4-omgang. Vi liker også at Claes Sjöström vant to løp på Eskilstuna sist tirsdag og kusk i form svekker aldri mulighetene. Vi bankerspiller 11 Staro Family i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kjør da Tony!
Tony Wallin er kanskje ikke veldig godt kjent for oss nordmenn, men han vant faktisk 95 løp i Sverige i fjor og 105 løp året før. I V4-2 setter han seg opp bak 2 Rutger Gigant som er mye bedre enn raden og på sitt beste er dette en brukbar hest for grunnlaget. Tirsdagens motstand er billig og treningsrapportene etter snaue to måneders pause er positive for Gigant Neo–sønnen. Er brukbar fra start så normalt skal velkjørende Tony Wallin kunne finne seg en bra posisjon fra dette sporet. Er han litt bedre enn det han var før pausen så skal Rutger Giant være en het vinnerkandidat her og da skal nestfavoritten i V4-2 tidlig på bongen.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere