STORHAMAR - LILLEHAMMER 5-2:

Storhamar Dragons har fått en strålende start på årets sesong og hadde vunnet samtlige fem kamper før torsdagens Mjøsderby.

Hjemmelaget var favoritt før oppgjøret, men kampene har en tendens til å leve sitt eget liv. Derfor var det mange som var spente på å se om Lillehammer ville klare å sette en stopper på seiersrekken til Storhamar.

Det klarte de imidlertid ikke.

Storhamar vant nemlig hele 5-2 til slutt mot gjestene fra Lillehammer.

- En utrolig arbeidsinnsats
Målscorer Eirik Skadsdammen var en meget glad mann da Nettavisen snakket med ham etter kampen.

- Vi er glade her på Hamar om dagen. Det var herlig her i dag med over 3000 tilskuere og det var gøy at vi klarer å stikke av med tre poeng, sier Skadsdammen til Nettavisen.

- Vi har fått en «flying start» og har fortsatt å ri på den bølgen. Vi legger ned en utrolig arbeidsinnsats og jobber så utrolig hardt om dagen. Det er utrolig artig med hockey og når det går slik så er det veldig moro, sier målscoreren.

Skadsdammen innrømmer at det er noe spesielt med Mjøsderbyet.

- Det er alltid noe ekstra. Det er en spesiell kamp.

Nå ser han fram til neste oppgjør.

Vi må bare ta en kamp om gangen. Nå har vi Lørenskog borte allerede på lørdag. Men nå får vi suge litt på denne karamellen i kveld og så er det ny trening i morgen, sier Skadsdammen.

Lillehammer scoret først
Det var riktignok gjestene som åpnet best da Joachim Jensen sendte Lillehammer i ledelsen fire minutter ut i første periode.

Ti minutter senere svarte derimot hjemmelaget da Jimmy Andersson satte inn utligningen.

Lillehammer skulle igjen åpne best i andre periode da Joakim Arnestad-Eidsæther satte inn 2-1 for gjestene etter tre minutter.

Men igjen utlignet Storhamar noen minutter senere ved scoring av Nathan Martz.

Så våknet Storhamar
Målet så ut til å tenne hjemmelaget for fem minutter senere satte Erik Skadsdammen inn 3-2 til stor jubel fra hjemmepublikumet.

Sekunder senere la Trygve Hillestad på til 4-2 og hjemmelaget så komfortable ut da de gikk til pause etter andre periode.

I den siste perioden brukte Eirik Børresen kun litt over tre minutter på å øke til 5-2 for Storhamar.

Dermed så det etter hvert svært vanskelig ut for Lillehammer å komme tilbake i kampen.

Og det klarte de heller ikke, for da tredje periode var avsluttet sto det fortsatt 5-2 til Storhamar, som fortsatt topper Getligaen.

Slik gikk det i de øvrige Getliga-kampene torsdag kveld:
Stavanger Oilers - Tønsberg 5-1
Vålerenga - Rosenborg Elite 5-1
Stjernen - Lørenskog 1-5
Frisk Asker - Sparta 1-2