Gå til sidens hovedinnhold

- Vi får ikke flere sånne smeller

Blackburn knuste Wolverhampton 5-1 i Ulvenes debut i Premier League. Målscorer Steffen Iversen tror imidlertid ikke Wolves taper 1-5 flere ganger i år.

BLACKBURN - WOLVES 5-1: - Det var en slags «Velkommen til Premier League» for oss, dette her. Jeg tror likevel ikke vi får flere sånne smeller i år, sa Steffen Iversen til TV 2 Nettavisen etter lørdagens 1-5-tap for Blackburn.

Historisk mål av Iversen

– Men vi må skjerpe oss fram til neste kamp, dette var ikke bra, innrømmet Iversen.

Nordmannen scoret Ulvenes trøstemål 20 minutter før slutt.

– Det var et innlegg fra siden, fra Shaun Newton, som jeg headet i stanga, og så satte jeg selv returen i mål.

Om ikke annet står Steffen Iversen i alle fall til evig tid som Wolverhamptons første målscorer i Premier League...

Få som savnet Duff & Dunn

Både Manchester United og Arsenal vant i sesongåpningen, men det er Blackburn Rovers som ligger på topp etter lørdagens kamper.

Wolverhampton Wanderers vil kanskje - om noen måneder - se tilbake på lørdagens kamp med takknemlighet. Lærepengen lørdag gir i alle fall Dave Jones 37 kamper på å få klubben opp fra jumboplassen.

Anført av den australske debutanten Brett Emerton fikk Blackburn en perfekt start på sesongen. Det var ikke mange fans som savnet Henning Berg, David Dunn og Damien Duff denne ettermiddagen.

Både Lorenzo Amoruso og Brett Emerton scoret i debuten.

David Thompson scorer her med et utsøkt skudd som gir Blackburn 2-0 i premieren. (Foto: Scanpix/EPA)

Banens beste i debuten

Emerton gikk inn på høyre side av Rovers' midtbane, mens David Thompson flyttet over på venstre. Og nettopp Emerton, som var banens beste, la innlegget til 1-0.

Italienske Amoruso headet Emertons corner inn etter 17 minutter. David Thompson økte til 2-0 med et vakkert skudd fra høyrekanten av 16-meteren etter 29 minutter.

Selv ikke 3-0 var i overkant for Greame Souness' lag. Det kom sju minutter etter pause - på et skudd fra 20 meter av Brett Emerton.

Innbytter Andy Cole satte inn Blackburn to siste mål.

HTML EMBED
Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera