Gå til sidens hovedinnhold

- Vi får trøste oss med noen babes

I flere minutter satt Kristofer Hæstad stille på gressmatten. Tåka var tett, men så spratt han flasken og gjorde seg ferdig med kampen – og sesongen.

KRISTIANSAND STADION (TV 2 Nettavisen): START-FREDRIKSTAD 1-3:

- Akkurat nå vil jeg bare sette meg i et hjørne og drikke meg dritings, det er vanskelig å glede seg, sa «Doffen», før byen skulle feire han og Starts aller første sølvmedalje i eliteserien.

- Jeg var langt nede. Det er det verste jeg har vært med på som fotballspiller. Det er jævli surt, sa Doffen, før han førte flaska til munnen.

For flaska var redningen for den unge tapre, som løp og løp til krampa nesten tok ham. For etter 68 minutter satt Nordlie inn Bala Garba for Johannes Hardarson. På den sugende våte gressmatta måtte Fredrik Strømstad og Hæstad ta midtbanen alene. Det ble tungt.

- Jeg klarte neste ikke å stå på beina etter kampen.

- Vi kan ikke skylde på uflaks. Det vår egen skyld. Vi er ikke dyktige nok foran mål, og fortjener ikke å vinne, sier Hæstad, etter at pressen endelig har fått ham ut av garderoben. Den var nemlig stengt lenge etter både seier og medaljer.

Men til sist kom pressen inn i Starts garderobe, og der tødde spillerne opp etter hvert som sølvpizza og sjampis ble fortært.

- Jeg får prøve å drikke bort den verste skuffelsen. Vi må drikke noe som gjør humøret bedre, og så skal jo klokka stilles tilbake.

- Nå må vi trøste oss med noen beibes, flirer Hæstad til medspillerne.

HTML EMBED
Reklame

Disse gressklipperne er best i test

Kommentarer til denne saken