RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Guillaume Horcajuelo/EPA

Vi friskmelder Frankrike

Sist oppdatert:
Laurent Blanc har fått skikk på Les Bleus og storseier mot Luxembourg er sannsynlig.

Dagens øvrige tips:
Tipping: Tar du tippepotten alene?
Odds: Slik tjener du penger på målfattige Norge

Få oversikt: Lesernes oddstips tirsdag
Lunsj-V5 Momarken: Vi byr på en Cashmaker

Her følger dagens tredje og siste anbefaling på langoddsen. Vi holder oss til EM-kvalifiseringen denne gangen og velger to sannsynlige vinnere vi har meget god tro på.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Frankrike - Luxembourg
Gruppe D. Frankrikes 0-1 sjokktap på hjemmebane for Hviterussland ser ut til å bli den siste dråpen med surnet vin vi fikk fra VM-havaristen Frankrike i denne omgang. 2-0 borte over Bosnia-Herzegovina og 2-0 hjemme over Romania har brakt Blancs menn opp på førsteplass i denne gruppen, som de skal og bør vinne.

Det er ingen skader i det franske laget. Spissene Loïc Rémy og Dimitri Payet fikk spilletid mot Romania, og de kan få sjansen igjen. Karim Benzema og Guillaume Hoarau nevnes som et annet mulig spisspar.

Luxembourg overrasket oss med sitt 0-0 resultat mot Hviterussland. De forsvarte seg godt på hjemmebane. Ellers har de tapt 0-1 borte mot Albania og 0-3 hjemme for Bosnia-Herzegovina.

Kampen spilles i Metz. Det er ingen som er i tvil om at Frankrike vil vinne kampen, spørsmålet er hvor mye de vinner. Luxembourg har rekativt kort reise til denne bortekampen. Det må også være et snev av prestisje inne i bildet, siden dette er naboland. Vi tror det er duket for en fransk storseier i dag, for det ser helt klart ut som Frankrike er på bedringens vei. laget spiller finere fotball enn på lenge og de har mange målfarlige spisser som gjerne vil vise seg frem. Det er ikke så veldig ofte Luxembourg taper med fire mål eller mer lenger, men i dag mener vi å se grunnlag for en fransk storseier, fordi Frankrike og Blanc trenger en triumf i dag. Vi tror ikke de slutter å angripe hvis de skulle få en tidlig scoring. 5-0 virker sannsynlig her. Fransk seier med tre mål eller mer til 2,00 prøves i en dobbel med Russland.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Makedonia - Russland
Gruppe B. Makedonia har tapt for Slovakia, spilt 2-2 mot Armenia og vunnet 2-0 i Andorra. De skal ikke ha noen som helst sjanse mot Slovakia, Russland og Irland i denne gruppen.

Kaptein Goran Pandev, lagets beste spiller etter vår mening, er ute med skade i dag. Tasevski og Popov er også skadet, mens Lazevski er tilbake fra skade.

Trener Mirsad Jonuz sier til UEFA.com før kampen: "Russia are very difficult opponents who are even stronger than when they easily beat us in Skopje four years ago. I will be thrilled to get something from the game."

Russland vant enkelt 2-0 i Andorra, før de tapte 0-1 hjemme for Slovakia. De hentet seg inn med 3-2 seier i Irland på fredag, men hadde nok ønsket seg en enda bedre start på kvalifiseringen. Alt annet enn seier i dag er en liten katastrofe. Det er ingen skader i Russlands tropp.

Den unge nasjonen Makedonia har møtt Russland to ganger tidligere og det står 2-0-0 og målforskjell 5-0 fordel Russland.

Et skadefritt Russland gjorde sin beste kamp på lenge da de vant 3-2 borte mot Irland. Det er all grunn til å tro at de følger opp med en ny seier i dag, de er bedre enn Makedonia på alle områder. Vi tror det er gode sjanser for at Russland leder gruppe B senere i kveld. Russisk seier til 1,50 i odds er et klart valg hos oss i kveld. Vi får en dobbel til 3,00 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.25.

27. Makedonia - Russland 4,85 3,30 1,50
46. Frankrike - Luxembourg (0-3) 2,00 4,15 2,30

Total odds: 3,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere