Gå til sidens hovedinnhold

Vi går Down Under

Vår lunsjbanker på Forus tirsdag står uten seier de to siste årene, men tirsdag er det dags igjen.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Jägersro: Årets første for superhoppa?
V4 Bergsåker: Ohlsson blir førstemann ut
Oddstips 1: Rumensk sjokk for United?
Oddstips 2: Vi tror på Brentford

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi øker vår travsatsing fra og med denne tirsdagen og vil heretter også komme med V4-tips etter utallige forespørsler fra våre lesere. Vi vi da i tillegg til de norske travløpene, ha tips til V65/V64 i Sverige på søndager, mandager, tirsdager og på eventuelle torsdager (de gangene Norsk Rikstoto tilbyr dette på torsdager). I tillegg blir det V4-tips både mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Denne tirsdagen blir det dermed V4-tips til Bergsåker, lunsjtrav-tips til Forus, tips til den doble V5-omgangen på Momarken og tips til V65-løpene på Jägersro. Samtlige tips til Sverige vil Thomas Svensen ha ansvaret for (Leirvåg vil være vikar ved noen tilfeller), mens Håkon Einar Hansen og Kurt Leirvåg tar seg av de norske travløpene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi gjør som vi gjorde på Klosterskogen mandag og bankerspiller hest nummer tre i den første avdelingen. Matrioska innfridde lett mandag og forhåpentligvis gjør 3 Down Under det samme på Forus tirsdag. Den åtte år gamle hoppa har faktisk ikke vunnet løp verken i 2011 eller 2012, men formen er strålende og tirsdag er det dags, tror vi. Startsporet er perfekt, det er stort sett formløse motstandere og trolig sitter Åsbjørn Tengsareid i føringen ut av den første svingen. Down Under er riktignok litt opp og ned i viljen fra tet, men hvem skal trykke opp farten her da? Tengsareid er i knallform og med dokumentert form i bagasjen blir det Down Under for oss tirsdag.
Rangering V5-1: A: 3 B: 5-1-7 C: 4-8-6-9 D: 2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
I et svakt felt tar vi sjansen og setter 10 Lord Aristo først. Fireårsvallaken debuterer i regi Tom Erga og selv om det bare har blitt galopp i år på seks starter, glemmer vi ikke at denne hesten vant tre løp som treåring. På kapasitet er han trolig best i feltet, og selv om det lenge siden han har prestert formoder vi at Tom Erga har fått rettet på diverse i sin regi. Blir svært lite spilt, og er nede som et sjuendevalg i formiddagstimene tirsdag.

Annonse: Grø/Lerum byr på en hest som IKKE blir rørt i totoen i V5-2. Ta imot et herlig drag.

4 Jegerinnen blir stadig hardt betrodd, men innfrir ikke i løp. Fagbladet TGN bankerspiller hesten tirsdag, men det kan ikke vi være med på. Selvsagt kan hesten vinne, men inntil hoppa viser stabilitet og form får hun nøye seg med andrevalget her. 2 Pacific Line ga seg for lett fra tet i Bergen sist for å få godkjent. Litt vel mange av Rune Wiigs stallhester som viser svak moral nedover oppløpet for tiden, men vallaken kan være tethesten her og motstanden er ikke tøffere enn den var sist.

6 Reventon er ikke lett å bli klok. Gjorde et sterkt seiersløp i Bergen tredje sist, men har vært høyst middels i sine to løp etter det. Heller ikke 5 Kings Photo er lett å bli klok på. Hesten var rett og slett urdårlig sist, men har ved flere tidligere anledninger avslørt en viss kapasitet.
Rangering V5-2: A: 10 B: 4-2-6-5 C: 3-8-11-9-12-7 D: 1

HTML EMBED

V5-3 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
2 Lamborghini Face er en hest undertegnede har sansen for og sist tirsdag kom den fortjente seieren for fireåringen til Ole Gaute Gudmestad. Landet på sterke 17.2 full vei volte den dagen og selv om hesten var litt ute av taktene midt på oppløpet, ble det en enkel og overbevisende seier. Sporet er bra og skulle Gudmestad komme seg foran, da blir ikke hesten lett å slå.

5 Speed Gazeau slo vår favoritt i sitt seiersløp sist og imponerte fra dødens da, men da satt Lamborghinien langt bak underveis. Også dette er en type som tåler å gjøre endel selv og disse to skiller seg noe ut her. men vi skal også ha med oss 11 Nero Express som galopperte under et lovende angrep 600 fra mål sist. Djøseland-traveren er ikke stødig på beina, men trolig god nok til å utfordre favorittduoen.

1 Gigantess var 30 meter bak Lamborghini Face sist tirsdag fra likestart og fikk da et smørløp innvendig. Slik vi leser dette løpet må nok favorittene rote seg bort om denne skal gjøre seg gjeldende.
Rangering V5-3: A: 2 B: 5-11 C: 1-6-9-10-8 D: 12-3-4-7

V5-4 - Kaldblodshester. 2040 meter autostart.
Tom Erga kan få en fin lunsj på Forus tirsdag og selv om 2 Røvaren møter noen skarpe konkurrenter tirsdag, kan vi ikke annet enn å sette ham først. Til tross for galopp utvendig for frontrunneren Tyri Best i den siste svingen i Bergen nest sist, kom Røvaren tilbake og var først i god tid før mål. Sist tirsdag gikk vi litt mot Røvaren fra langt tillegg, men etter en kraftfull sisterunde kunne Tom Erga finkjøre nedover oppløpet til meget overbevisende seier. Klart førstevalg her.

5 Kap Viktoria møter derimot klart enklere motstand denne tirsdagen kontra sist tirsdag. Kap Viktoria kunne ikke svare en smygkjørt Flyti sist tirsdag. Her er det bra muligheter for ledelse fra start til mål. 9 Baytor kunne ikke gjøre seg gjeldende på en rask sprint sist tirsdag. Har galoppert mye på slutten nå Baytor, slik han var så kjent for tidligere. Kapasitetsmessig er han uten tvil god nok. Vi varsler også litt for et par outsidere.

1 Kolberg Kim hang mest med sist tirsdag, men det løpet har garantert gjort godt. 4 Evina er i knallform og på smygen er hun ikke helt sjanseløs her.
Rangering V5-4: A: 2 B: 5-9 C: 1-4-8-3-10-12 D: 11-7-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
11 Pan D.K. gjorde et kanonløp sist etter en meget tøff forsering midtveis og slo kloa i storfavoritten Paparazzi Please på streken. Det var sterkt og selv om startsporet er dårlig tirsdag, skal Tollefsen-traveren tidlig på her og er som han sist kan han vinne dette fra dødens. Er faktisk nede som et fjerdevalg i spillet og således høyinteressant i totoen. Vi bankerspiller i DD-spillet.

Vi hadde veldig god tro på 3 East Edition sist tirsdag og etter våken og glimrende styring av Åsbjørn Tengsareid satt hesten i tet runden fra mål tok en meget lett seier tilslutt. Fra et flott startspor er det bra sjanse igjen, men motstanden er flere hakk skarpere denne tirsdagen. 1. 9 Orient Kronos radet opp seire første halvår (fem strake), men har ikke fungert i sine tre siste starter. På gamle meritter er Wiig-traveren selvsagt aktuell her.

1 Vinessa fikk et tungt løp utvendig for East Edition i sisterunden sist tirsdag, men holdt overraskende bra. Fra førstespor blir det garantert et gunstigere løpsopplegg her. 4 Tres Bien trives klart best på sprint, men god kusk kompenserer alltid på slike hester. 5 Kings Way har kapasitet og jager fortsatt årets første seier.
Rangering V5-5/DD-2: A: 11 B: 3-9-1 C: 4-5-2-10-6-7 D: 12-8