RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi går for mange mål

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)
Dagens oddstips dreier seg om to svært gavmilde adeccoligalag og et skadeskutt Førde.

Ikke gå glipp av Andreas' eksperttips! Send ODDSTIPS til 2242 og få tipsene på sms. (5 kr pr melding/1 gang daglig. Avmelding ODDSTIPS STOPP til 2242).

Dagens langoddsprogram byr i hovedsak på kamper fra et variert utvalg av norske ligaer. I tillegg tilbys man spill på en landskamp mellom Nigeria og Nord-Korea (som vi holder oss på trygg avstand fra) og noen matcher fra Danmark, Finland, Island, Italia og Brasil. Programmet rundes av med NHL-thrilleren mellom Chicago Blackhawks og Philadelphia Flyers.

Vi har valgt ut to interessante norske kamper som vi spiller som dobbel. Klikk her for å sette 100 kroner på dobbelen (du kan justere innsatsen selv).

23. Bærum – Førde (0-1) H.
Vi befinner oss i 2. divisjon avdeling 1, der to lag midt på tabellen møtes. Begge har tatt ti poeng på 7 kamper, og i hovedsak har poengfangsten for begge lag kommet på hjemmebane. Bærum har full pott på 3 kamper og 10-2 i målforskjell hjemme, mens Førde har beskjedne 0-1-2 og 5-11 i målforskjell borte. Går man tilbake til 2009-sesonegn, ser man at Bærum var det nest beste hjemmelaget i sin 2. divisjonsavdeling, med 10-1-2 og 38-19 i målforskjell. Førde spilte i 3. divisjon forrige sesong.

Statistikken både for i år og i fjor indikerer at dette bør bli hjemmeseier. Men vi har et ess ermet som gjør at vi drister oss til å spille H selv med 0-1 som utgangspunkt: Førde er meget hardt rammet av skader i midtforsvaret og angrepet. Midtstopperne Elmar Dan Sightorsson og Are Gunnar Korsvoll er definitivt ute. En tredje midtstopper, Terje Sørbø, som har vært ute med skade en stund, er tvilsom. Det er også høyst usikkert om Thor Jørgen og Eirik Fraas rekker kampen. Angriperne Thor Erik Nygård og Steinar Tenden er definitivt ute.

Vi tror hjemmesterke Bærum vinner enkelt over bortesvake og skaderammede Førde og spiller H med handikap 0-1 til 1,75 i odds.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

49. Alta – Lyn – over/under 2,5 mål H.
I dette oppgjøret møtes to bunnslitere fra Adeccoligaen. Begge har mistet flere sentrale spillere fra forrige sesong, og utviklingen i de siste kampene har vært alt annet en god. Lagene er lekk bak, og de har rast ned på tabellen.

Etter 1-6-fadesen mot nyopprykkede Strømmen oppsummerte Alta-trener Aasmund Bjørkan tapet i sin faste blogg. Der forteller han at 1-6 er det største tapet han har opplevd i klubben, og han er skuffet over at «(...) vi rett og slett ga opp».

Forrige Lyn-kamp var heller ikke noe å rope hurra for fansen. Hjemmekampen mot miniputten Follo skulle være et vendepunkt der all elendighet (avgjørende personlige feil, røde kort, straffer imot, store lønnskutt, osv) skulle glemmes. I stedet ble nok er rotete mareritt med straffe etter personlig feil, rødt kort og begredelige 2-4. For å sette det i perspektiv: Follo hadde scoret 6 mål på 9 seriekamper før de møtte Lyn. Nå står de bokført med 10 scoringer.

Alltid oppdatert:Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Hvordan skal vi tjene penger på en slik kamp? Vi kunne ha spilt hjemmeseier til 2 i odds, men vi stoler ikke helt på årets utgave av Alta. I tillegg har Lyn tidvis spilt bra denne sesongen – også i kamper det er blitt tap.

Heldigvis går det an å spille på om kampen blir målrik eller ikke. Derfor har vi lyst til å presentere følgende statistikk:

Altas siste 5 seriekamper:
1-6

1-2

1-0

4-4

2-2

Lyns siste 7 seriekamper:
2-4

1-3

2-3

1-4

3-1

3-2

1-2

11 av disse 12 kampene har altså endt med mer enn 2,5 mål, og vi er ganske sikre på at dagens oppgjør også vil bli målrikt. Det interessante med statistikken er ikke bare at begge lagene er lekk bak – vel så viktig er det at de også scorer brukbart med mål.

Vi spiller derfor Alta – Lyn over 2,5 mål, selv om oddsen ikke er høyere enn 1,35.

Slik blir dobbelen (spillstopp 16.55):
23. Bærum – Førde (0-1) 1,75 H.
49. Alta – Lyn – over/under 2,5 mål 1,35 H.
Totalodds: 2,36

Klikk her for å sette 100 kroner på denne dobbelen (du kan justere innsatsen selv).

Øvrige vurderinger: Follo bør ha gode muligheter til å slå et Mosse-lag i elendig form og med en 17 år gammel juniorkeeper i mål. Rosenborg bør også være et godt spill for spillere som liker objekter med lav odds.

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere