Gå til sidens hovedinnhold

- Vi gir de jernene vi har

Ivar Morten Normark leder et Aalesund i klar framgang. Nå vil han klå Fredrikstad.

Aalesund har ikke vunnet siden åpningen av Color Line Stadion, men de to siste kampene er det blitt poeng både mot Molde og Bodø/Glimt.

På tide med seier
- Jeg synes vi har hatt klar fremgang, spesielt i forhold til det forsvarsmessige. Det er selvfølgelig vanskeligst med angrepsstruktur og prestasjoner framover på banen, men vi prøver å gjøre noe med det. Jeg er brukbart fornøyd. Det er på tide med en seier nå, sier Normark til TV 2 Nettavisen.

Han leder imidlertid en skadeskutt gjeng. Stian Johnsen, Joakim Austnes, Bjørn Erik Melland og Adin Brown er alle enten uaktuelle eller tvilsomme med tanke på å starte kampen. Og fra før av er Tor Hogne Aarøy ute med karantene.

Selv om Aalesund ikke har vunnet på de seks siste forsøkene, har ikke interessen avtatt i byen.

- Vi var utsolgt bare tre-fire timer etter billettene til denne kampen ble lagt ut for salg, så engasjementet vi har her i byen er, for å si det pent, relativt stort, sier Normark videre.

Klå dem
Helgens motstander heter Fredrikstad, et lag som har overrasket de aller fleste i årets sesong.

- Vi har lyst til å klå Fredrikstad litt. Vi vet at de har spisskompetanse, de er godt organisert og alt det der, men vi gir de jernene vi har, sier Normark.

- Hva med Brian West, da? Har dere noe våpen mot han?

- Han har skremt livskiten av oss, sier Normark og gliser. - Vi skal sette 11 mann på han, og la Hoås, Enerly og de andre vandre fritt, fortsetter han mens latteren triller.

- Nei da. Vi kartlegger selvfølgelig motstanderen. Vi hadde en mann som så Fredrikstad mot Tromsø, og vi vet hva vi går til. Drillo liker jo å være forutsigbar, sier han.

FFK-trener Drillo ble hjerteoperert på tirsdag, og er ikke friskmeldt til å sitte på benken i helgens kamp.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken