Gå til sidens hovedinnhold

- Vi glemte å være kjedelige

Wolves-sjef Dave Jones er ikke som alle andre managere. Etter en sjelden, men verdifull 2-1-seier over Fulham klaget han over at man hadde glemt å spille kjedelig fotball.

WOLVES – FULHAM 2-1: Den gamle jernmannen Paul Ince, med fortid i både Liverpool og Manchester United, satte standarden med en knalltøff takling på Steed Malbranque tidlig i kampen, og hjemmesupporterne fryktet at Wolves-kapteinen ville få en tidlig dusj, noe som ikke ville ha vært første gang i 36-åringens karriere.

I stedet skulle den gamle landslagskapteinen sette sitt preg på den tøffe kampen på en helt annen måte, da Mark Clydes innlegg ble headet ned fra Alex Rae til en umarkert Ince, som enkelt kunne dunke inn 1-0 midtveis i førsteomgangen.

Sjeldne målscorere
Dette var Ince andres mål forsesongen, men et enda sjeldnere syn fikk man da Carl Court ga Wolves ledelsen 2-0 tidlig i andreomgangen. Den tidligere Newcastle-spilleren har slitt enormt med skader de siste åra, og har ikke funnet nettmaskene siden mars 2002. Tidlig i andreomgangen ble det endelig gjensyn med nettmaskene da Fulham-forsvaret ikke fikk klarert, og i stedet forærte Cort ballen som med største enkelhet kunne doble hjemmelagets ledelse.

De to Wolverhampton-scoringene må ha kommet som et gedigent sjokk på dommer Webb fra Rotherham. I alle hans fem foregående Wolves-kamper hadde lagene gått målløst av banen, men det skulle så langt i fra bli tilfellet denne gang.

I en overivrig lykkerus over sine to mål fortsatte Ulvene å angripe, noe som nært hadde fått katastrofale følger. Steed Marlbranque reduserte til 1-2 snaue ti minutter før slutt, og Fulham kastet alt de hadde fremover i slutt minuttene. På mirakuløst vis holdt Wolverhamptons backrekke stand, og halte i land tre verdifulle poeng som tok dem opp to plasser på tabellen, a poeng med Portsmouth på sikker plass. Men helt fornøyd var ikke manager Dave Jones likevel.

- Glemte å være kjedelig
- I 80 minutter hadde vi full kontroll, men muligens har vi glemt hvordan vi skal kjede folk i hjel, sa han på pressekonferansen etter kampen.

- Vi fortsatte å spille og gikk inn for å få et tredje mål. Det var det ingen grunn til, sukket en oppgitt Wolves-sjef, som likevel var meget fornøyd med sesongens femte ligaeier.

- Nå er det i våre egne hender. Vi har tøffe kamper mot Chelsea og Liverpool i den nærmeste tida, men de kan også vinnes, påsto Wolverhampton-sjefen.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter