Gå til sidens hovedinnhold

- Vi har kniven på strupen

Stjernen-Vålerenga 4-3: Vålerenga gikk overraskende på sitt andre strake tap i kveldens match mot Stjernen. Siden Storhamar vant sin kamp, betyr det at Vålerenga nå plutselig er presset i kampen om seriegullet.

Etter Storhamars oppskriftsmessige 1-3 seier borte mot Lillehammer i kveld, ligger Vålerenga nå bare et poeng foran Storhamar på tabellen, tre runder før slutt.

- Kniven på strupen
Plutselig er det stor spenning igjen i toppen av eliteserien. Vålerenga (på bildet representert ved Øystein Olsen) røyk 1-6 for Frisk-Asker sist kamp, og stort bedre gikk det ikke i kveld.

- Vi hadde en viss spillemessig fremgang fra sist kamp, men dette er rett og slett elendig. Vi har helt klart kniven på strupen nå, sier Vålerengas Lars Erik Lund til TV 2 Nettavisen.

Vålerenga hadde tilsynelatende god kontroll på Stjernen i kveldens kamp. laget ledet 2-0, før Stjernen innhentet Oslo-laget. VIF økte så til 3-2, før Stjernen slo tilbake med to mål på to minutter i tredje periode og sikret seier 4-3.

Personlige feil
Lund mener det svikter hos enkeltspillere for tiden.

- Ja, vi gjør alt for mange personlige feil. Stjernen får et par-tre lette mål som absolutt burde vært unngått, sier en skuffet Lund til TV 2 Nettavisen.

Til tross for to forsmedelige tap på få dager, nekter Vålerenga-spillerne å grave hodet ned i sanden.

- Vi må bare brette opp ermene nå å kjempe videre. Vi har tro på at vi klarer dette, sier en offensiv Lund, som er bestemt på å slå tilbake de tre siste kampene.

Vålerenga har Bergen, Lillehammer og Trondheim igjen i årets eliteserie.

Reklame

Husker du disse to idiotene?