*Nettavisen* Sport.

Vi har krutt på lager!

Foto: hesteguiden.com

Til en superspennende rebus har vi innhentet gullinfo på en debutant, som setter åtte av ti spillere utover sidelinjen direkte!

Klikk her for å se våre V5-forslag.

At Oddmund Wallevik er en dyktig trener er hevet over enhver tvil, og selv om virksomheten ikke går som i glansdagene, når Rite On Line & Co herjet som verst, så dukker det opp brukbare hester fra den kanten med jevne mellomrom. I V5-innledningen kommer så 7 In Position ut med sterke treningsrapporter i ryggen, og i følge treneren skal Goetmals Wood-sønnen allerede nå ha en lav 16-tid inne over dagens distanse. Det bør rekke langt i grunnlag under 20.000 kroner, og vi satser på at vårt drag (kun markert på 17 % av de innleverte kupongene) i løpet kan gi favoritten 2 Gasman en real match. Sistnevnte innehar skyhøy kapasitet, og Viking`s Way-sønnen er hesten å slå fra spiss.

Objektene
På vei mot full form i V5-2 er 11 Tricky Position, og med litt tempo på løpet tror vi den speedige Living Pride-datteren plukker ned de aller fleste til slutt nedover Momarkens lange oppløp, som et foreløpig fjerdevalg i spillet. I den tredje avdelingen ligger det an til tøff kjøring innledningsvis, noe 9 T.J. Square trolig vil profitere på til slutt. J.R. Broline-sønnen løfter seg for hvert løp, og 5-åringen er etter vårt skjønn litt bortglemt som en foreløpig 13-prosenter i spillet! I V5-4 setter vi 7 Kjølstad Jo To først etter fantomløpet sist, og når vi vet at Rigel Jo-sønnen hadde en helt fantastisk formtopp på nøyaktig samme tid i fjor er Evensen-traveren, som kun er markert på hver tredje kupong klart mest interessant i løpet.

Konklusjon av omgangen
Når vi mener vi har et meget spennende motbud til dagens største favoritt, i en åpen rebus hvor det fort kan smelle litt, sier det seg selv at potensialet i våre spill er store ved denne anledningen, dersom våre antagelser skulle slå til.

Ekspertforslag
Vi har til løpene på Momarken satt opp tre spilleforslag på hhv 84, 420, og 1176 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag