Onsdag og torsdag har FIS-president Gianfranco Kasper og generalsekretær Sarah Lewis vært på den siste store inspeksjonsrunden før VM på ski i Oslo i februar neste år.

Og skitoppene er storfornøyd med hva de har fått se i hovedstaden.

- Vi har sett fantastiske anlegg i arenaområdet i Kollen, og arrangørene har kommet med mange fine og nye ideer for gjennomføringen av selve mesterskapet, sier FIS-president Kasper til NTB.

- Det er helt klart at arrangørene her i Oslo fortsatt må jobbe på høytrykk, men det ser ut som om funksjonaliteten er veldig bra, og den utviklingen vi har sett i anleggsområdet siden starten har vært spennende, legger generalsekretær Lewis til.

Å kalle turen en «inspeksjontur» mener imidlertid Gianfranco Kasper er uriktig, ettersom FIS-toppene også er i Oslo for å gi råd og tips på områder de kan være med på å bidra. Ifølge NTB skal Sarah Lewis tilbake til byen på lille julaften, men duoen er så godt fornøyd med hva de har fått se at det ikke vil være behov for flere møter.

De to er også imponert over billettsalget.

- Det siste jeg hørt er at 90.000 billetter er solgt. Det er kjempebra, men det er fortsatt mange billetter som ikke er solgt, så det er muligheter for alle, sier Gianfranco Kasper.

Ski-VM arrangeres i Oslo fra 24. februar til 6. mars neste år.

Det er lagt ut 200.000 billetter for salg - altså er det fortsatt fritt fram for dem som ønsker å følge moroa på nært hold.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!