Vi jakter 20 millioner

Foto: (Scanpix)

Med over 350 000 kroner innspilt lørdag, legger vi listen enda høyere under V75-løpene på Romme søndag.

31.03.13 14:43

Sportspills meny søndag
V4 Romme: Ikke glem vorspielet

Det har vært en strålende uke for Sportspills eksperttips og spesielt Espen Edvardsen. Så sent som mandag denne uken spilte Espen Edvardsens tips til V4-løpene på Åby og V65-løpene på Bollnäs inn over 400 000 kroner på diverse andelslag og Sportspill har dermed alene spilt inn over 1 million kroner på sine andelslag siden oppstarten av Eksperten onsdag 20. mars.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Lørdag ble det igjen helt eventyrlig treff for Espen Edvardsens to systemspill under V75-løpene på Klosterskogen. Begge ble levert som andelslag på Eksperten . Med den superfrekke bankeren 6 Thai Broadway i V75-7, suste begge systemspillene inn med sju rette. Det innebar 91 987 kroner i utbetaling for sju rette, i tillegg inneholdt hvert av systemene 26 seksere til en verdi av kr 661 per stk og 269 femmere til en verdi av kr 55. I tillegg ble det en bråte seksere og femmere på diverse andre andelslag og Sportspills andelslag spilte inn mer enn 350 000 kroner denne fantastiske lørdagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Søndag er det storstilt svensk V75-kjøring på Romme og det forventes en V75-omsetning på ca 80 millioner kroner. En eventuell norsk alenevinner vil ha mulighet til å vinne ca 20 millioner kroner.

Innleveringsfrister Romme søndag
V4 kl 12.45
V75 kl. 14.30
V5 kl 15.15
DD kl. 16.23

Da er det ekstra morsomt å lansere en norsk V75-banker. Ringreven Tor Martin Moe (mannen bak Moe Odin og Moe Brage) tar nemlig med seg den mulige arvtageren til disse to millionærene og det handler om 4 Eskelands Bror i V75-5.

Taper ikke fra tet
Når det gjelder Eskelands Bror så var han utrolig tapper i V75-løpet på Sørlandet nest sist. Fra tet solgte han seg svært dyrt mot grunnlagsklatreren Norheim Jærv og travet råsterke 27.9 full vei. Sist ble galopp på Bjerke. Eskelands Bror vil garantert ha fordel av pisken i ettermiddag og får Dagfinn Aarum sendt denne til tet på et tidlig tidspunkt, skal tilleggshestene stå tidlig opp for å slå ham. Vi tror på tet hele veien og mener Eskelands Bror og Dagfinn Aarum er den sikreste bankeren i søndagens V75-omgang på Romme.

Hvor god er denne fireåringen?
I V75-1 sender suksessduoen Timo Nurmos/Jorma Kontio ut den fireårige vallaken 7 Chekko Boko. Med tre strake Solvalla-seire i bagasjen og fra et perfekt springspor, er det svært mye som taler for at Kontio når føringen på et tidlig tidspunkt og da er trolig mye gjort. Klart bankeralternativ i V75-1 og vår andre banker for dagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Objektene:
1 Love Leg utstyres med Bjørn Goop i V75-2 og fra helt perfekte forutsetninger ser oppgaven svært interessant ut. I et åpent løp synes vi Love Leg skal tidlig på kupongene søndag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

10 Francais Du Gill blir ikke mye betrodd i V75-3, men merk at det er Erik Adielsson som skal kuske den Erik Lindegren-trente Jag De Bellouet-sønnen. Det gjorde han også fjerde sist under Unionstravet på Färjestad i september i fjor og da imponerte hesten voldsomt. Det var fra tet, men Erik Adielsson er trolig femte meter bedre som kusk enn Erik Lindegren og kan få det helt sydd opp her. Se opp.

I V75-4 må vi obse for 6 Time Machine. I likhet med 1 Love Leg i V75-2 er det hjemmetrener Jørgen Westholm som trener denne fireåringen. Har nå fått et løp i kroppen og er en hest vi virkelig har sansen for. Skal med på alle kuponger søndag.

Stefan Melander hadde en kanonsesong i fjor, og i V75-7/DD-2 og sender han ut den meget kapable hoppa 11 Indescriable. Dette er ei hoppe som tåler å gjøre det meste selv og i V75 vil hun få drahjelp i sporene. Stefan Melander har kusket i alle de fem siste startene, i ettermiddag er det Bjørn Goop opp og da må vi stormvarsle for denne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.