*Nettavisen* Sport.

Vi jakter hattrick!

Foto: hesteguiden.com

Vi har truffet godt på V4-tipsene denne uken, og i lunsjen på Karlshamn denne onsagen byr vi på noen herlige objekter.

17.07.13 10:52

Onsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Karlshamn i Sverige hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V5-omgang på Billund i Danmark på ettermiddagen. Sørlandets travpark sparker i gang sitt sommertrav med løp fire dager på rad, og i kveld er det V65-spill med jackpot og 272 000 kroner ekstra i sekserpotten som gjelder.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

V4-bankerne sitter klokkerent om dagen for undertegnede, men utbetalingene har ikke vært så mye å skryte av i innledningen på denne uken. Nå gjelder det bare å få litt "hjelp" med noen smeller for at det skal kunne bli noe ut av det, men i V4-spillet i dag på Karlshamn kan det være rom for at det kan dukke opp noen overraskende vinnere i noen av løpene.

Håkon Einar Hansen er også på hugget om dagen, og i går spilte han inn totalt rundt 35 000 kroner på sine andelslag. Han måtte "dessverre" opp på andelslagene til 300 og 500 kroner andelen (totalt 8000 kroner inn på hvert av de lagene) for å få seks rette på Momarken, men det var en herlig banker han serverte dere i form av Logical Fantasy i V65-4, som kun hadde 13 % av innsatsene på seg.

I tillegg satt V5 både på Magnor i lunsjen (2824 kroner) og på Momarken (3393 kroner) for Hansen, og sammen med undertegnede har Hansen lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til kveldens løp på Sørlandet travpark. De spillene finner du ved å klikke på linken under, og da er det bare å si lykke til med spillet i dag!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Karlshamn
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet fra start til mål!
I V4-3 på Karlshamn i lunsjen i dag har 1 Splendid Value helt riktige forutsetninger, med sprint og innersporet bak bilen. Lövgren- traveren er utrolig rask fra start, noe han viste nest sist på Tingsryd. Når Muscles Yankee-sønnen blir trykket av fra start, er det ikke mange som kan hente en lengde på han i uttaket. Sist var han ute mot hester som Overtaker By Sib, Head Line og You Two for å nevne noen.

Splendid Valeu ble trøtt til slutt der, men han gjorde slettes ikke noe dårlig figur. I dag er motstanden betydelig enklere enn de han gikk mot sist på Halmstad, og da tror vi sterkt på seier denne gangen. Vi tror Joakim Lövgren kjører seg resolutt til tet, og fra den posisjonen skal han ha en topp sjanse til å vinne dette løpet med egentrente Splendid Value.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Holder toppform!
Sporene har mye og si når det er snakk om en bane som kun er 800 meter lang. Det er aldri lett å starte i dårlig spor på en kort bane, og teten har mye å si. Vi har god tro på 1 Simb Justintime i V4-2, som holder flott form, og han har kun 10% av innsatsene på seg. Adams Hall- sønnen er lynrask fra start, og vi ser ikke bort i fra at kusk Peter Ingves sitter tidlig i tet med Simb Justintime.

Han har vært ute mot gode hester de siste startene, og nest sist satt han fast med godt med krefter på lager i et løp som ble vunnet av gode Piano Dilli. Sist på Halmstad var han ute mot knallhard motstand, og han gjorde slettes ikke noe dårlig løp. 5-åringen kom likt i mål med en så god hest som Stricker. Han møter ikke så hard motstand i dag, og kommer han seg foran kan 5-åringen fort lede dette løpet fra start til mål.

Annonse:Grøstad serverer et herlig objekt i V65-4 på Sørlandet travpark i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag