RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi jakter lunsjpenger

Foto: Kanal75.se
Vi lanserer bankeren til slutt under tirsdagens V4 i Bollnäs, der vi værer favorittfall i V4-1.

Tirsdagen er det som vanlig full fyr i lukene hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Bollnäs i Sverige og på landets hovedbane Bjerke her hjemme. På kvelden kan det spillende publikum se frem til V64-spill til Jägersro på den andre siden av grensen samt til en V65-omgang på Forus i Stavanger, og Sportspill har som vanlig tips til alle arenaer.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Bollnäs er altså vertskap for tirsdagens V4-omgang og vi har jobbet lenge og vel med løpene. Robert Bergh blir stor favoritt i V4-1 med kaldblodshesten 1 Bro Viking, men etter å ha studert dennes siste løp, er vi ikke fortrolig med bankerspill på denne. Han burde vunnet sist, og møter et par gode konkurrenter i tillegg i dag.

Innleveringsfrister Bollnäs
V4 kl 12.20
DD kl. 13.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Skiller seg klart ut
Derfor beveger vi oss til V4-4 der tilleggshesten 12 Utopia Brick har en meget flott oppgave foran seg. Ikke fordi hesten står på 20 meter tillegg, da det er og blir et usikkerhetsmomentet. Vi tenker mer på motstanden, som er direkte svak. Utopia Brick startet tre ganger i fjor og fikk med seg en første, en andreplass og en tredjeplass. i årsdebuten på Romme for halvannen uke siden, imponerte hoppa stort og vant på direkten. Voltestart skal ikke være noe problem og vi tror Mikael M Andersson og 12 Utopia Brick er den sikreste vinneren innenfor V4-spillet denne tirsdagen.

Vinner igjen?
12 Chip Dealer som kommer ut i V4-2/DD-1 har vi som kjent jaktet flere ganger i det siste, og seieren kom når vi nordmenn ikke kunne spille til Sverige for to uker siden. Vallaken møtte gode hester den dagen, men etter en virvlende finish var hesten først på streken. Klaffer det sånn noenlunde for den Troels Andersen-trente vallaken skal det være en flott vinnersjanse for tredjevalget i løpet og i DD-spillet må vi prøve et bankerspill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere