Vi jakter mer suksess i Sverige

Foto: (Scanpix)

Våre svensketips har gitt strålende avkastning de siste to ukene.

07.04.13 11:52

Denne artikkelen er tilrettelagt og redigert av Kurt Rune Leirvåg. Tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Sørlandet: Nytt Hamre-show i sør
Oddstips 1: På tide å våkne nå Newcastle
Oddstips 2: Ingen dans på roser for Häcken
Tippetips: Kan vi friskmelde Rosenborg?

Tippeligaen: Skaderapport
Lotto: Vant 11 millioner lørdag

Søndagens travmeny fra Norsk Rikstoto byr på V64 fra Åby travbane i Gøteborg, vi kan spille V5 til Bollnäs og Sørlandets travpark byr på dobbel V5 til kvelds. Dagens V4-stevne på Täby er avlyst grunnet baneforholdene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Sportspills travekspert i Sverige, Espen Edvardsen, har hatt fantastisk god uttelling på sine tips til Sverige og bare i løpet av de to siste ukene, har hans andelslag på Eksperten spilt inn over 1,2 millioner kroner. Høydepunktene kom under V4-løpene på nettopp Åby mandag for snart to uker siden da hans V4-forslag traff med over 37 000 kroner i utbetaling.

Mandag 1. april var Espen på ferde igjen. Hele tolv av hans andelslag på Eksperten til V64-løpene i Halmstad suste inn med seks rette. Hvert andelslag betalte tilbake mellom 26.000 kroner og 35 000 kroner, og andelene kostet 100 kroner (to av disse gikk inn), 200 kroner (fem av disse gikk inn), 500 kroner (fire av disse gikk inn) og 1000 kroner (kun ett var satt opp med slik pris).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Søndagen er det Åby som er arrangør av V64-løpene og Espen byr på to bankere i denne V64-omgangen som holder svært god kvalitet både sportslig og spillemessig.

Innleveringsfrister Åby søndag
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Sprinter i fra alt og alle
8 Comeonhill kommer ut på helt riktig distanse i dag i V64-4. Han drar klar fordel av sprint, men står vanskelig til i spor 8 bak bilen. Dog er 4-åringen uhyre startrask. Vi tror Veijo Heiskanen kommer til å være offensiv på startsiden, og han har god sjanse til å overta når han kommer fram. Nest sist måtte Comeonhill åpne 09,0 første 500, og første 1000 på 1.10,9. Han ble naturlig nok litt trøtt siste biten, men holdt likevel unna for Precious Sping og It’s Thyme siste biten.

Sist på Solvalla stakk han rett til tet, men galopperte ut på den siste langsiden. Det var ikke tomt på tanken i det øyeblikket. Baneforholdene var litt spesielle den dagen, og det kan fort være en årsak til galoppen. I dag er motstanden helt riktig, og vi mener han skal ha en god sjanse i dette løpet. Veijo Heiskanen er samtidig veldig optimist noe som ikke gjør bankervalget vanskelig og feilfritt må dette fartsvidunderet til Veijo Heiskanen ha en topp vinnersjanse. Vi bankerspiller uten særlig tvekan i V64-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Montgomery Hill med perfekte forutsetninger
Flemming Jensen har med seg to solide hester i V64-5/DD-1. Vi har dog klart mest tro på 2 Montgomery Hill som står perfekt til i spor 2 bak bilen. 9-åringen har samtidig vist strålende form de siste startene. Sist på Halmstad var han ute i samløp med vår banker for dagen O’Grady som ledet løpet rundt om. Montgomery Hill gjør ikke noe dårligere løp enn nevnte O’Grady. Han avsluttet strålende via drøye spor i en meget rask avslutning.

I dag står Montgomery Hill i et perfekt startspor, og vi tror han sitter tidlig i tet. Dette ser ut som en helt riktig oppgave selv om han møter skarpskodde konkurrenter. S.J.’s Photo sønnen har som sagt vist dokumentert fin form, og derfor virker dette som en meget god vinnersjanse og Flemming Jensen har i tillegg skyhøy seiersprosent i Sverige. På 86 kjørte løp i Sverige har Flemming allerede vunnet 24 løp, det gir en seiersprosent på knallsterke 27,9.

Bergløf innleder?
Erik Bergløf var mannen bak topptraveren Copiad, som i sin tid vant Elitloppet og Oslo Grand Prix. Nå vinner ikke Berglöf allverden til løp lenger, men fredag tok han årets andre seier bak overraskelsen Gateruds Polyetzer på hjemmebanen Färjestad. I ettermiddag Berglöf ut sterke 6 Val D’amour i V64-1. Dette er en traver som kvalet inn til det svenske kriteriet i fjor etter å ha blitt toer bak Increased Workload. Det sier litt om kapasiteten til Bergløf-traveren. Han kom tilbake etter drøye fem måneders pause på Färjestad langfredag, og vi likte inntrykket av hesten. Svanstedt-traveren Gary Host dro unna på den siste langsiden, og fikk fort 20-30 meter tilbake til Val d’amour og Resplendet Caviar. Love You-sønnen holdt farten fullt godkjent til tredje etter pausen. Skal normalt ha godt klart fram med den gjennomkjøringen, og vi ser ikke bort i fra at seieren kan komme i dag. Blir ikke mer enn tredjevalg i V64-1. Vi obser og betaler på alle våre kupongforslag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.