RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi jakter ny lunsjklaff

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
V4-tipsene fra Sverige sitter klokkerent for tiden og torsdag er det gedigne penger på gang i Østersund.

Tre dager på rad har vi truffet klokkerent på V4-tipsene fra Sverige. Mandag ble det treff på alt når Visby arrangerte V4, og tirsdag ble det samlebongfest på Solänget. Onsdag prikket galoppduoen Birger Christensen og Morten Olsen fire rette på tre av sine andelslag til V4-galoppen fra Täby som hver seg utbetalte solide 10 594 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdag er det V4 fra Østersund, det er lunsj-V5 fra Drammen og ettermiddagstrav fra Gävle. Til kvelden er det dobbel V5 fra Bergen travpark, mens Øvrevoll byr på en sedvanlig utfordrende V65-omgang.

Det er sjelden vi opplever en så krevende V4 som torsdagens fra Østersund. Det formelig vrimler av vinnerkandidater i alle de fire løpene og vi kan nærmest garantere store penger. For første gang siden Eksperten ble lansert har vi derfor lagt ut et systemspill til V4-spillet på 500 kr andelen (systemspill i seks andeler) og vi anbefaler virkelig de som tør å satse litt og være med på det da det ligger enorme penger i luften i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Östersund
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Bankerne glimrer helt med sitt fravær og dermed må vi plukke en sjansebanker, slik vi gjorde på Solänget tirsdag når vi lanserte andrevalget Mellby Brunello i V4-4 (som vant lekende lett fra tet). Vi prøver nesten en helt tilsvarende variant i dag, bortsett fra at hesten blir favoritt i V4-4.

Meget spennende banker!
Bankervalget falt på 1 Västerboblackmoney i V4-4. Dette er en 3-åring som har fått et løp i kroppen etter en drøy måneds pause. Marion Mad Money-sønnen viste solid forbedring sist hvor han travet hele løpet utvendig for Not A Sinner Face sist, og koblet et råsterkt grep på denne kort før mål. Normalt skal Västerboblackmoney ha gått klart fram med det løpet i kroppen, og fra spor 1 på volten ser vi ikke bort i fra at Ulf Ohlsson kan prikke teten. Fra den posisjonen skal han ha en topp sjanse til å ta seg av dette løpet. 3-åringen møter eldre og mer garvede konkurrenter, men vi føler inntrykket sist var såpass bra at han fortjener et bankerspill i en vidåpen omgang.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vinner uten galopp?
6 Lorrino innfridde som vår banker på Hagmyren 21/06 i år, hvor han ledet løpet hele veien på den sterke kilometertiden 1.26,3. Dette er en traver som er meget kapabel, men samtidig veldig usikker. Holder han seg til travet er han mer enn god nok i det grunnlaget han befinner seg i nå. De to siste startene har han galoppert hemingsløst, men i dag prøver han voltestart noe som kan være en fordel siden han har hisset seg veldig opp bak bilen de siste startene. I det nevnte seiersløpet på Hagmyren slo han gode hester som Tombo Martin og Tareld. Han viste også i løpet før på Hagmyren god kapasitet da han kun tapte for gode Faks Nils. Elding sønnen står perfekt inne i dette løpet, og unngår han galoppen er han garantert med i toppen! Blir favoritt i V4-1 og de som liker å gjøre seg ferdig med bankern allerede i V4-1, kan prøve et spill på denne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere