Vi jakter ny V4-gevinst

Foto: Hesteguiden.com

Pene 866 kroner tilbake for en innsats på 120 kroner ble det mandag i V4-spillet. I dag skal Håkan "Hockey" Eriksson hjelpe oss med ny gevinst.

09.10.12 12:49

Sportspills meny tirsdag:
V65 Axevalla: Vi stoler på Sveriges to mestvinnende kusker
Dobbel V5 Forus: Vi byr på to bankere
Lunsjtrav Biri: Lett match for vår banker?
Oddstips: Oppturen fortsetter for Modo

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Eskilstuna
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Tirsdagens travmeny er omfattende. Det starter med V4 fra Eskilstuna tidlig ettermiddag, og fortsetter med lunsjtrav fra Biri. Til kvelden er det V65 fra Axevalla og dobbel V5 fra Forus. Mandag ble det treff på lillebongen både i V4-spillet på Färjestad (866 kroner tilbake for en innsats på 120 kroner) og treff på lillebongen på Leangen under lunsjtravet der (325 kroner tilbake for 180 kroner). Under V65-løpene på Mantorp måtte vi dessverre nøye oss med en femmer (verdi kr 222) på alle spilleforslagene all den tid vår banker Nato Dream ikke klarte å fange tetttraveren Mellby Apollo.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tirsdag er det altså Eskilstuna som er vertskap for V4-spillet. Eskilstuna er blant annet hjemmebanen til travtreneren Håkan "Hockey" Eriksson, mannen bak den slitesterke elitetraveren Acclaim. Hockey har slitt med mye sykdom på stallen dette året og har vunnet 17 løp på 169 starter hittil i 2012 og hadde 42 seire på 330 kjørte løp i 2011 og drøye 3 millioner SEK innkjørt. 10 av årets 17 seire er kommet nettopp her på hjemmebanen Eskilstuna. I dag tar han ut 10 Fantoccini i V4-4. Den seks år gamle vallaken etter Lindy Lane har vunnet åtte løp på 26 starter og var blant annet meget god vinner av et V75-løp på Färjestad under Unionstravet i 2011.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Svært billig motstand
I sin siste start som var nettopp her på Eskilstuna tapte Fantoccini knepent for gode Oregon Trail på sterke 14,3/2140m. Nå har seksåringen fått løp i kroppen etter fem ukers pause, så han skal være forbedret til denne starten. Håkan "Hockey`" Eriksson er meget fornøyd med hesten hvordan han har trent etter det siste løpet. Er baneforholdene gode så blir det barfot på alle fire for Fantoccini som er den optimale balansen. Dette løpet har 15 hester bak startbilen så sporet vår banker fikk er helt perfekt. Motstanden er billigere nå enn sist så dette bør være en topp vinnersjanse og Fantoccini blir vår V4-banker denne tirsdagen.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Kraftig kuskeforsterkning
2 Fuzz har møtt de beste i årgangen. Han var ute i kriteriekval der El Mago Pellini vant, da ble det galopp for Hanne-traveren. Løpene før har blitt vunnet av Dreams Take Time – Global Offshore så det er ikke noen hvem som helst Tommy Hanne har sendt sin 3-åring ut i løp mot. Up Front Larry–sønnen gjorde noen fine løp tidligere i år, men det har blitt en del galopper nå når han har møtt de beste. Går ned mange klasser tirsdag, og selv om han møter eldre hester så synes vi han er spennende. Ikke minst siden Jorma Kontio setter seg opp i sulkyen. Bra kapasitet, god kusk og bra startspor gjør at 2 Fuzz er spennende i dette løpet og hesten blir ikke mer enn et femtevalg i V4-3.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag