Gå til sidens hovedinnhold

- Vi kan fortsatt tape kamper

Arsene Wenger er ikke så veldig nervøs med tanke på Chelseas fempoengs-ledelse i Premier League. Wenger tror Arsenal til og med har råd til å tape en kamp til.

Wenger har ingen tro på at Chelsea vil gå igjennom resten av sesongen uten å tape, selv om de har tatt 32 poeng på sine 12 siste kamper.

- Det har ennå ikke kommet til det punktet der vi ikke har råd til å tape en eneste kamp til. Det er fortsatt mye tid igjen for oss å gjøre det på. Chelsea er inne i en god stim akkurat nå, men fotball forandrer seg veldig raskt. Vi tapte ikke på nesten 50 kamper før vi tapte for Manchester United, og plutselig klarte vi ikke å vinne kamper lenger, sier Wenger til The Sun.

- Selvsagt ønsker vi ikke å tape flere kamper, men det er ikke noe jeg tenker på, legger han til.

Arsenal vant samtlige kamper i jula, og likner mer og mer på sitt gamle jeg igjen. Nå ser Wenger gjerne at de får lov til å spille sine kamper FØR Chelsea, og ikke etter, slik tilfellet har vært de siste gangene.

- Vi spiller alltid for å hente igjen tre poeng. Det hadde vært interessant å se hvordan Chelsea reagerte hvis vi vant før dem, og ledelsen bare var på to poeng, sier Wenger.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar