*Nettavisen* Sport.

Vi lar England spille i fred

Foto: Reuters/Scanpix

England spiller sin utsatte kamp mot Polen onsdag kl 17, men vi retter heller blikket mot svensk eliteserie i ishockey i onsdagens oddstips.

17.10.12 10:15

Onsdagens langoddsprogram bærer preg av landskampoppholdet og består av norsk håndball både for kvinner og herrer, svensk ishockey, spanks cupfotball og den utsatte VM-kvalifiseringskampen mellom Polen og England. Vi synes de spennende objektene finnes i svensk ishockey, men nøyer oss med et singelspill.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Fyllingen Bergen - Elverum
Nå er jo kanskje ikke en 1,90 oddser det sprekeste langskuddet vi kan lansere, men vi har vanskelig for å forstå hvorfor Elverum skal være favoritt i denne toppkampen. Fyllingen er sammen med Elverum en av flere favoritter til å vinne serien og bergenslaget har fått en flott start på sesongen. Hjemme i Framohallen skal Fyllingen slik vi ser det nesten uansett være favoritt og på en laber langskuddag synes vi denne peker seg ut.

Dagens avslag
Copa del Rey. Fire kamper på dagens liste er hentet fra Copa del Rey der samtlige lag som er i aksjon varsler endringer på sine lag. Da blir dette veldig sjanseartet og skal man absolutt røre disse kampene, er det outsiderne som frister. Men de frister ikke nog og vi melder avslag fra samtlige Copa Del Rey-kamper i kveld.

Dagens spill
Luleå - Modo
Undertegnede har hatt bra suksess med sine tips fra den svenske Eliteserien i ishockey både forrige sesong og denne, med Frölunda som en foreløpig højdare sist lørdag til 3,05 i odds.

Fjorårets grunnseriemester Luleå har kommet bra igang også denne sesongen og ligger på femteplass med sine 22 poeng, seks poeng bak serieleder Brynäs (men har en kamp til gode). Gikk på en real mine borte mot AIK sist lørdag (tap 0-2), men det lå samtidig en AIK-seier i luften så veldig overraskende var det ikke. Hjemme i Luleå er fire av fem kamper vunnet, tapet kom hjemme mot serieleder Brynäs (0-1). Den kampen dominerte dog Luleå fra start til slutt.

Modo var ikke ventet å kjempe i toppen denne sesongen, men etter at NHL-spilleren Alexander Steen ankom klubben har det stort sett bare blitt seire. Men vi hadde feeling for at laget kunne tape hjemme mot Frölunda lørdag og fikk rett i det. Falt dermed til tredjeplass på tabellen og har tre poeng opp til serieleder Brynäs (likt antall kamper). Vi har en klar følelse av at Modo har overprestert den siste tiden og at det kan komme en reaksjon nå.

Meget hjemmesterke Luleå vant to av de tre tilsvarende sist sesong og vær du sikker på at laget er revansjesugent etter tapet mot AIK lørdag. Vi tror rett og slett at Luleå er best og 2,00 i odds på hjemmeseieren er flott odds og klart mer lokkende enn både HV71 (1,85) og Ørebro (1,80) i sine respektive hjemmeoppgjør. Kampen kan spilles som singel og på en laber spilledag nøyer vi oss med dette singelspillet.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 18.55):
Kamp 68. Luleå HF - MODO Hockey 2,00 3,75 2,45
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.