Gå til sidens hovedinnhold

- Vi må få forsvare tittelen

Liverpool må få spille i Mesterligaen neste sesong dersom de vinner årets finale, mener John Arne Riise.

Liverpool har ikke hatt noen stor sesong i Premier League og endte til slutt på 5. plass. Det betyr at de ikke er kvalifisert for Champions League neste sesong.

Men i Champions League har det gått mye bedre for John Arne Riise & co. Men selv om de skulle slå AC Milan i finalen, vil de ikke få være med neste sesong. Hvis ikke Uefa endrer på reglementet og slipper dem inn i turneringen som tittelforsvarer.

Det får Riise til å reagere.

- Uansett hvem som vinner Champions League, så bør laget få muligheten til å forsvare tittelen, sa han på en pressekonferanse onsdag.

En uke før sin største kamp i karrieren, gleder Riise seg som et barn til finalen.

- Vi skal jobbe som løver og slåss som tigre. Det er sesongens siste kamp og den største i alles karriere, så vi kommer til å gi alt, sier han.

Å komme inn i samme selskap som Kenny Dalglish, Ian Rush, Emlyn Hughes og alle de andre som har vunnet den gjeveste av de europeiske turneringene med Liverpool, er en tanke som tiltaler Riise.

- Å ha sjansen til å komme inn blant alle andre store navn som har representert denne klubben er utenfor mine villeste drømmer, sier han.

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren