Gå til sidens hovedinnhold

- Vi må finne måter å vinne på

Nytt tap for Zucca og Rangers.

NY RANGERS - PREDATORS 1-4:
Nashville Predators stod oppført med fem strake tap før de kom til Madison Square Garden natt til onsdag, og det var mange som regnet med at New York Rangers skulle ha gode muligheter mot gjestene.

Men slik skulle det ikke gå.

Etter å kun ha scoret syv mål på de siste fem kampene, fikk Predators endelig orden på angrepsspillet. Etter tre perioder var stillingen hele 4-1 til gjestene mot Mats Zuccarello Aasens Rangers.

Vant skuddstatistikken
Det til tross for at Rangers vant skuddstatistikken 29-26.

Men hjemmelaget klarte ikke stå imot Predators knallåpning og etter første periode ledet gjestene 2-0.

Rick Nash scoret kampens eneste mål for Rangers og tente et lite håp for hjemmelaget i andre periode, men i stedet økte Matt Hendricks Predators ledelse tidlig i tredje periode til 3-1.

Like før slutt satte Paul Gaustad, også kjent som «Goose», inn kampens siste mål, og stillingen ble altså til slutt 4-1 til Predators.

Til tross for at Rangers holdt følge med Predators på sjansestatistikken, gikk de på nok et tap i Madison Square Garden.

Over 18 minutter for Zucca
Etter kampen erkjenner trener Alain Vigneault at noe må gjøres.

- Vi må finne måter å vinne på, sier Vigneault til NHL.com.

Mats Zuccarello Aasen har imponert den siste tiden for Rangers, men står uten målpoeng i de to siste kampene. Natt til onsdag fikk han 18.36 minutter på isen, men stod kun igjen med ett skudd på mål og to taklinger.

Rangers og Zucca møter Rangers Columbus Blue Jackets i neste kamp allerede torsdag.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken