Gå til sidens hovedinnhold

- Vi må holde konsentrasjonen

Liverpool-manager Rafael Benitez sier laget må være konsentrerte i kveldens oppgjør mot PSV i Champions League.

Laget har fått en veldig bra start på sesongen, med seier 2-1 borte mot Marseille i den første kampen i Champions League, samt andreplass i Premier League. Sist helg ble det 2-0 over Everton på Goodison Park. Så formen er på topp.

- Når man spiller bra, og vinner kamper – og alle snakker om hvor godt laget er – så er det viktig å roe seg ned, og får folk til å snakke om den neste kampen i stedet, sier Rafael Benitez til BBC.

Ikke form
PSV er ikke i spesielt god form. Laget tapte 0-3 for Atletico Madrid i forrige Champions League-kamp. Og i den hjemlige serien ble laget pepet ut av sine egne tilhengere etter bare 1-0 over Volendam.

Benitez leder Liverpool i sin kamp nummer 250 onsdag kveld, men han tar ikke noe for gitt.

- Vi kan ikke bare sitte og høre på det som blir sagt om de forrige kampene, men heller konsentrere oss om framtida. Men det er lettere å håndtere forventninger, enn å ligge på bunnen av tabellen og forsøke å motivere spillerne, sier Benitez videre.

Vant sist
Dersom Liverpool skulle vinne mot PSV så er laget langt på vei videre i den gjeveste av europacupene. Lagene møttes både i gruppespill og kvartfinalen i Champions League i 2006/2007-sesongen. Liverpool vant sammenlagt 3-0 i kvartfinalen da.

- PSV er et annet lag nå, med en annen manager, siden vi møtte dem sist. Vi har slått dem to ganger på Anfield, men det er da ting blir farlige. Folk har forventninger. Og det at PSV tapte åpningskampen mot Atletico Madrid kan bli et problem for oss.

- De er nødt til å få til et bra resultat mot oss. Og de vil forsvare seg med nebb og klør, for så å kontre mot oss, sier Benitez.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken