Gå til sidens hovedinnhold

- Vi må ringe politiet

Roberto Mancini har planen klar.

Manchester City må vinne mot Real Madrid for å ha noen som helst sjanse til å nå sluttspillet i Champions League.

For andre året på rad har de lyseblå slitt i Europas gjeveste klubbturnering og står med kun to poeng etter fire kamper.

- Må ringe politiet
Roberto Mancini vet at det er spesielt én mann som må stoppes dersom City skal ha mulighet til tre poeng i onsdagens kamp.

- Vi får ringe politiet, sier Mancini spøkefullt da han fikk spørsmål om hvordan Cristiano Ronaldo skal stoppes, på pressekonferansen tirsdag.

- Jeg håper han har en dårlig kved på onsdag. Når du møter en spiller som kan gjøre ett eller to mål per kamp, er det vanskelig.

- Ronaldo fortjener gullballen
Den italienske manageren mener at Ronaldo fortjener gullballen, som Lionel Messi har vunnet tre år på rad.

- Han gjorde veldig mye bra forrige sesong og hjalp Real foran Barca på tabellen. Det er tøft for oss fordi han og Messi er for øyeblikket de beste spillerne i verden.

Det var nettopp Ronaldo som avgjorde det forrige møte mellom City og Real. Mancini har ikke glemt det forsmedelige tapet.

- Hadde vi fått med oss et bra resultat fra Bernabeu, hadde denne gruppen trolig sett annerledes ut. Det er en stor skuffelse, sier Mancini.

Se Mancini snakke om Mario Balotelli på tirsdagens pressekonferanse:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', '4CEF66AA7BE0471AB1E7671CB294D574', '17oxstsiywssc1xsflbievs6x6', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-17oxstsiywssc1xsflbievs6x6', 'eplayer14');

Hyller Balotelli
CIty-manageren tok seg også tid til å hylle Mario Balotelli. Italieneren må trolig stå over kampen på grunn av en skade han pådro seg på landslagsoppdrag forrige uke.

- Han kan bli like bra som Ronaldo eller Messi hvis han forstår at han må trene hardere, sier han.

Mancini håper landsmannen modner og lærer seg til å leve mer profesjonellt utenfor banen.

- Han er bare 22 år, men livet kan gå fort. Han må fokusere mer på jobben sin enn på andre ting som ikke er like viktig. Jeg er veldig lei meg på hans vegne på grunn av dette fordi han har muligheten til å bli en av verdens beste.

Kampen mellom Manchester City og Real Madrid kan du følge på nalive.no fra 20.45 onsdag.

Kommentarer til denne saken