Gå til sidens hovedinnhold

Vi må teste Hønefoss

Hønefoss gjorde en solid bortekamp mot Sarpsborg sist helg og vi tror laget vinner i kveld.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Brann best i vest

Tippetipset: Godset reiser seg direkte

Få oversikt: Status i Tippeligaen

V64 Hagmyren: Faksen på svensketokt
V65/V4 Sørlandet: Malmin har bankeren

Søndagens langoddsprogram er spekket med høydepunkter med blant annet fem kamper fra Tippeligaen og sju kamper fra Adeccoligaen. I England er der prestisjeoppgjør mellom Manchester United og Chelsea og mellom Liverpool og Everton. Det norske ishockeylandslaget skal ut i en tøff match mot Danmark og ellers spilles det fotball stort sett over hele Europa.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Freiburg - Augsburg B 3,55

Vi brukte nettopp Freiburg som vårt langskudd i bortemøtet med Stuttgart for to uker siden, da uten suksess (tap 1-2). I kveld går vi mot Freiburg. Det handler som kjent om odds dette og tar man en titt på tabellen, er det lett å motivere spill på borteseier her. Godtgående Augsburg (tre seire på siste seks), tar et langt steg mot fornyet kontrakt med seier i kveld. Freiburg er riktignok i nærheten av en svært sjelden Europa League-plass, men kampen for eksistens betyr nok mye mer enn det. Veldig skjev odds i denne kampen og 3,55 på borteseier er meget fin odds. Dagens første langskudd er servert.

Nancy - Lyon H 2,85
Hjemmelaget Nancy innledet sesongen med å vinne 1-0 hjemme over Brest. På de neste 20 seriekampene vant ikke laget en kamp (0-8-10). Således var det opplest og vedtatt i slutten av januar at Nancy ville rykke ned. Men det er som kjent "hope in the hanging snore" som Nils Arne Eggen påpekte i sin tid. Etter den tid har Nancy 7-2-4 og er i øyeblikket på trygg grunn. 4-2-0 er fasiten på de seks siste og Nancy er et av formlagene i Frankrike nå. Med seier i kveld vil laget være fire poeng over nedrykksstreken og etter kveldens kamp gjenstår det kun tre serierunder. Lyon kjemper en hard kamp mot St. Etienne om den viktige tredjeplassen, men formen er knapt nok middels (2-1-3 på siste seks). 2,85 på at Nancy fortsetter sin opptur er naturligvis kjøpt og betalt og dette er uten tvil et av dagens beste langskudd.

Dagens avslag
Barcelona - Real Betis

Det er ikke lett å forsvare 1,14 i odds på et desillusjonert Barcelona i kveld. Spesielt ikke når Real Betis kjemper for en Europa League-plass. Det handler stort sett om å fullføre sesongen for Barcelona nå og serietittelen er som kjent mer eller mindre i havn. Det finnes uten tvil bedre lavoddsere å støtte seg på denne søndagen og Barcelona får spille i fred.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Hønefoss - Tromsø

Hønefoss var i trøbbel borte mot Birkebeineren i cupen onsdag, men sikret til slutt seieren og avansement etter straffesparkkonkurranse. Kommer fra to sterke bortekamper nå og hadde fortjent alle poengene mot Sarpsborg sist helg. Har kun spilt to av sine seks første seriekamper hjemme på Aka Arena, der det er blitt en seier og ett tap.

Tromsø har variert voldsomt i sesonginnledningen (2-3-1), men tok en svært fortjent seier hjemme mot Haugesund sist helg (2-1). Tre strake poengdelinger på fremmed gress hittil, mens det er blitt to seire og et tap hjemme på Alfheim. Imponerte ikke nevneverdig i cupen onsdag (3-2 seier mot Fløya), men fikset uansett avansement.

Frode Lafton (ankel) og Toni Kolehmainen (skulder) har vært ute de siste kampene for Hønefoss og er neppe med søndag heller. Ruben Kristiansen stod over Tromsøs cupkamp i midtuken, men blir trolig klar til Hønefoss-kampen.

Det er ikke lett å forstå hvorfor Tromsø er satt til favoritt i denne kampen og som vi argumenterte også under lørdagens oddstips (herlig treff på Sønderjyske og Aalesund hadde nesten poengene i lomma), så handler dette om odds og vurderinger utfra det. I vår bok hadde vi satt Hønefoss til knepen favoritt her og da må vi bare angripe 2,60 på hjemmeseier her.

Kampen kan naturligvis spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 17.55):
Kamp 189 Hønefoss - Tromsø 2,60 3,22 2,40
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken