Jokers Stian Remme ble niendemann på søndagens avsluttende etappe av Festningsrittet.

- Da vi kom i finalen ble det så mye støting og alt mulig. For Remme ble det litt kort for å være helt med. Jeg tror han ble ni på etappen og kanskje det samme sammendraget, muligens én plass opp, rapporterer sportsdirektør Gino van Oudenhove etter etappen.

Remme er den Joker-rytteren med mest rutine og var lagets beste rytter også på lørdagens etappe.

Ikke helt med i avslutningen
- Vi manglet litt i finalen og det er det samme som de andre løpene vi har kjørt i det siste. Det er noe vi må jobbe med, erkjenner belgieren.

Oudenhove sikter til de franske UCI-løpene Paris-Corrèze og Miauôt de Bretagne, hvor Joker satt med, men hadde problemer med å gjøre toppresultater.

- Det mange unge ryttere, så vi må bare fortsette å jobbe.

Ingen unskyldninger
- Dere hadde kanskje profitert på litt hardere løyper?

- Ja, men vi bruker ikke det som unskyldning. På dette nivået må vi være gode nok til å vinne uansett hvordan løypeprofilen ser ut.

Nå som Alex Kristoff kjører i BMC har ikke Joker noen som kan vinne spurter i store grupper. Lars Petter Nordhaug har også gått til Sky.

- Det her sier litt om rytterne som har gått fra oss, hvor gode de egentlig var. Når du ser at Nordhaug og Alexander kjører ProTour-ritt. Så det er en vei opp, men det er noe vi jobber med.

Festningsrittet på procycling.no:
1. etappe:
Stevensson andremann på «hjemmebane»
2. etappe:Én sjanse igjen for nordmennene
3. etappe:Sparebanken Vest i sparemodus
3. etappe:Dansk dominans i Kongsvinger

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!