HTML EMBED

BORUSSIA DORMUND - MALAGA 3-2:

Malaga røk ut av mesterligaen etter et overtidsdrama mot Borussia Dortmund tirsdag. Etterpå antydet målscorer Joaquin at det var skittent spill.

- Vi mistenker Michel Platini (UEFA-president) og alle de andre. Fordi vi er Malaga og ikke Real Madrid er det enklere å gjøre slikt, sa han til spansk radio.

Flere Borussia-spillere var trolig i offside i oppbyggingen til det avgjørende 3-2-målet. Hadde kampen endt 2-2, ville Malaga gått til semifinalen.

Platini er ingen populær mann i Malaga. UEFA ila klubben en utelukkelse fra europacupene fra og med kommende sesong. Dette på grunn av økonomisk rot.

- De slapp unna
Malaga-trener Manuel Pellegrini var også kritisk.

- Borussia slapp unna to utvisninger, og på det siste målet var to mann i offside. De dyttet oss bakover på banen med hjelp av albuer og dytting, sier han.

Malaga-direktør Vicente Casado bekrefter overfor pressen at den spanske klubben vil klage inn dommer Craig Thomson og hans assistenter.

- Vi er offer for en urettmessig handling, og derfor er vi forbannet. Vi kommer til å legge inn en offisiell klage på dommeren til UEFA, sa han til journalister etter kampen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Det er en skam at kvartfinalen i Champions League skal avgjøres på denne måten. Dette er en toppturnering, og da bør dommeravgjørelsene også være av topp kvalitet, sier han.

- Ikke fotball
Malagas rike eier, Abdullah Bin Nassar Al-Than, raste også på nettsamfunnet Twitter rett etter kampslutt.

- Det er beklagelig at vi går ut på denne måten. Dere har vært et mesterlag på banen. Måten dette tapet skjer på er både urettferdig og rasistisk, skriver han.

- Dette er ikke fotball, det er rasisme. Jeg håper UEFA vil etterforske det at en spansk klubb ryker ut på denne måten, skriver han videre. (Nettavisen/©NTB)

HTML EMBED