Gå til sidens hovedinnhold

- Vi møtes på festen etter femmila

Showmannen Øystein Pettersen har et budskap til alle nordmenn.

HOLMENKOLLEN (Nettavisen): Torsdag skal langrennssprinterne kjempe om de første medaljene som skal deles ut i årets ski-VM i Oslo.

Tirsdag møtte de norske sprinterne pressen. Og Øystein Pettersen var i storform på podiet.

Pressekontakt Otto Ulseth ba Pettersen om å fortelle litt om æren ved å få være deltaker i VM i Oslo.

Vi overlater herved resten av artikkelen til Pettersens svar:

- Du legger an til en ti minutters monolog?

- Nei, jeg er jo sistemann på laget og oslogutt og har gått og gruet meg litt og gledet meg litt. Men nå har jeg bestemt meg for at Oslo-VM, som begynner i morgen, med Lillomarka (Philip Boit fra Kenya representerer Lillomarka Skiklubb i VM, red. anm.) på startstreken, fra og med i morgen må alle sammen i rommet her være på sitt aller, aller beste.

- Vi snakker ennå om VM i 1966 og 1982, og OL i 1952, og om 20 år håper jeg at vi liksom kan sitte og skryte av at vi var med på det beste arrangementet som har vært i Norge noen gang og at vi var der og ga 110 prosent av oss selv og alle var liksom der oppe hele tiden og ga av oss selv og vi tok imot og det var bare helt sinnssykt rått. Så når vi går ut av rommet nå, må vi bare tenne en sånn liten sånn VM-ild inne i oss og smile og nyte de greiene her, for det kommer til å bli så sykt rått, folkens!

- Dere som sitter her, da, dere er like mye med på dette som oss som sitter her oppe og alle publikum som kommer og dere må bare lage de «smootheste» sakene sånn at folk flytter til Oslo og det blir bare helt vilt bra! Jeg har bestemt meg for at jeg skal være på mitt aller beste i hele VM, uansett om jeg skal gå én distanse eller fem distanser.

- Så håper jeg at dere gjør det samme, så blir det helt sinnssykt bra og så møtes vi på festen etter femmila!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken