Gå til sidens hovedinnhold

- Vi nærmer oss nye spillere

David Moyes forteller at flere spillere er på vei.

Søndag tok han sin første tittel som Manchester United-manager, uten at David Moyes har hentet inn noen nye spillere til klubben i sommer.

Forrige sesongs seriemestere har hatt flere bud på Cesc Fabregas avslått i sommer, og flere har spekulert i om Cristiano Ronaldo kan være på vei tilbake til Old Trafford.

På pressekonferansen etter kampen søndag fortalte skotten at de jobber med å hente inn nye spillere før seriestart neste helg.

Nærmer seg
Men noen navn ville imidlertid skotten ikke ut med.

- Vi nærmer oss stadig nye signeringer. Vi kommer oss stadig fremover, men overgangsfristen nærmer seg. Hvis vi ikke klarer å hente inn noen nye spillere, så er jeg mer enn fornøyd med hva vi allerede har, forteller Moyes til BBC.

På spørsmål om hvorfor klubben forsøkte å hente Fabregas, svarer den nye United-manageren:

- Fordi Manchester United alltid er ute etter de beste spillerne i verden, og jeg mener Cesc kommer veldig tett opptil den betegnelsen, forklarer skotten.

Det har også vært spekulert i om Moyes ville ta med seg to av sine gamle elever i Everton, Marouane Fellaini og Leighton Baines, til sin nye klubb.

Manchester United skal tidligere i sommer ha lagt inn et bud på Baines, men det ble avslått av Everton, og liverpoolklubben har fortalt sin gamle manager at de ikke ønsker å selge venstrebacken.

- Ingen krangel
Ett av de heteste ryktene på overgangsmarkedet denne sommeren har vært sagaen rundt Wayne Rooney, og at han skal ønske seg vekk fra Old Trafford.

Den engelske landslagsspissen skal ifølge ryktene ha kommet på kant med sin nye manager, men det avfeier Moyes.

- Jeg nyter faktisk å snakke om Wayne, fordi jeg hører så mange av dere (engelske journalister) har tatt grundig feil i denne saken, og jeg kjenner de fleste av dere.

- Jeg tror dere er litt smartere enn dette, men noen av dere opptrer ikke slik, utdyper Moyes.

Rooney har den siste tiden vært ute med en skulderskade, men han kommer til å delta på landslagssamling til uken.

- Jeg vil at han skal delta på samlingen. Han trente med oss i går, men han er ikke kampklar, og det får dere nok se i den neste kampen, forklarer Moyes.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken