RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi prøver en bankerfri løsning

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
I en småvrien rebus i Stavanger lanserer vi et spenstig DD-drag, mens vi syner dagens største V5-favoritt.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Det er høy sportslig kvalitet på løpene på Forus i kveld, og vi tror det kan gå mot fine penger i V5-spillet. En av dagens mest spennende hester dukker opp i V5-4 i form av 6 Baytor, og at Høiby Kongen-sønnen kun skal være krysset av på snaue 18 % av de innleverte kupongene forstår vi lite av.

Den storvokste 6-åringen er trolig kraftig forbedret med den blåseren han fikk etter lang pause sist til femte på sterke 27.7 over en sprint, og vi snakker her om en hest som i fjor vant V75-løp. Lekvam-traveren kommer også klart bedre til sin rett på dagens distanse (vant alle sine tre løp i fjor på full vei), og når laveste odds i skrivende stund (kl. 13.30) i DD-spillet er kombinasjonen 6*11 til drøye 16 ganger pengene iler vi til med et friskt bankerspill.

Mye av spillet faller ned på 3 Bjørkeodin og 11 Ølmer i dette løpet, men vi syntes ikke dette er snakk om noen stabil duo. Førstnevnte har slitt mye med det helsemessige, og vi syntes ikke Gudmestad-traveren har gitt noe stålinntrykk så langt. Moe Odin-sønnen kunne ikke stå i mot Kong Tjomsen som hadde lagt ned 40 meter på galopp i den nest sise starten, mens det var snakk om veldig skralt lag ved triumfen i den siste starten. Sistnevnte syntes vi kun har gått på det jevne i det siste, og galoppspøkelse henger jo også litt over Elding-sønnen.

Annonse: 43.320 innspilt på Biri lørdag 1.mai

Spennende motbud
I finalen jakter formsterke 11 Thai Tanium sin tredje strake triumf, og slik Tjomsland-traveren har sett ut nå på slutten blir han trolig tung å stå i mot til slutt på ny. 7-åringen vant sprettlett på flotte 14.5 full vei sist, og forut for det sprintet jo Running Sea-sønnen råsterke 12.5 Sporet er dog ikke det beste på en sprint på dagens arena, og i dyktige Kari A. Knutsen sin regi dukker 5 C. C. Paradise Image opp.

Sistnevnte har gått flotte sprintløp tidligere i år, og fra et perfekt spor syntes vi 7-åringen er veldig spennende med sine skarve 8 %! Dell Ridge Image-sønnen har gått og tråkket hos Steinar Holm i årevis, og det er slett ikke utenkelig at han kan få et kraftig løft i ny regi (slik Boreas har fått...).

Storfavoritten blir svart ut?
Ja, dersom 1 Lalita ruser av gårde slik hun pleier fra fine spor kan det bli en tung tur rundt for 76-prosenteren 2 O.K. Jeckman i den tredje avdelingen. Sistnevnte har heller ingen fordel av full distanse, og vi tyr således til garderinger. I en feilfri utgave er som vanlig 5 Grand Tealight veldig aktuell, mes Rune Wiig sender ut 10 Sarzaparilla i en meget spennende årsdebut.

Rogalendingen ligger litt lavt, men det vektlegger vi mindre (pleier ikke å skrike for høyt med hensyn til sjansene denne karen her). Super Arnie-datteren innehar skyhøy kapasitet, og på sitt beste speeder 4-årshoppa ned denne gjengen her.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Herlige hester i aksjon
Ja, i hhv V5-1 og den andre avdelingen støter en del gode hester i grunnlagene sine sammen, og vi ser frem til to rivende oppgjør. Etter sin flotte årsdebut til seier på 16.5 full vei blir 4 Universal Law en naturlig favoritt i innledningen, men Tjomsland-traveren kommer på ingen måte til noe dekket bord. 5 M.T. Extra Special hoppet vekk en mulig seier sist, og en lav 16-tid gikk fløyten ved den anledningen. En spennende årsdebut gjør talentet 1 Thai Sahbra, mens Egil Stensland sender ut en ny yankee i form av 3-åringen 9 Options Blue Chip.

I V5-2 sender Bo Westergaard ut høykapable 7 Mr. Lebo, og når dansken stiller til start med sine stallhester er det snakk om opplagte vinnersjanser i de fleste tilfeller. Seiersmaskinen 1 Delice D. kommer tilbake etter lang pause, og selv om Varenne-datteren trolig ikke kan forsvare sitt innerspor løser det seg normalt greit i løpet av de første 4-500 meterne (blir strekk i dette feltet med flere startkjappe hester i første rekke). Tilbake på sin hjemmebane er 3 France Lavec L. (reiser svært dårlig denne her...), og på sitt beste kan da Wiig-traveren lede rundt om.

Ekspertforslag
Til V5-rebusen på Forus har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 72, 360 og 1008 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre DD-forslag på hhv 100, 240 og 420 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Forus på nrk.no nett-tv i kveld!

Et femtevalg må prøves på Momarken!
Ja, når 4 Aiman D.E. i finalen foreløpig er snakk om en snau 14-prosenter i spillet syntes vi Kolnes-traveren er verdt en innsats. Diamond Way-sønnen varmet veldig fint forut for den siste starten etter litt pause, men feilet i et forsøk på å nå føringen i løpet. 5-åringen var ute i knalltøffe lag forut for det, og i kveld kan det ligge an til tet fra start til mål.

Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 144 og 648 kroner, og de ligger ute her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere