Gå til sidens hovedinnhold

Vi raider Sverige

Espen Edvardsen spilte inn over 400 000 til mandagens V65-løp i Østersund og er på nytt tokt i kveld.

Denne artikkelen er skrevet og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg. Tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Det er som vanlig en svært innholdsrik dag på travfronten denne tirsdagen. Vi starter opp med V4 fra Axevalla, fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden er det en knallspennende V65 fra Jägersro, mens Forus byr på en glimrende dobbel V5-omgang.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Espen Edvardsen har levert glitrende tips til Sverige de siste ukene, men mon tro om ikke mandagens tips overgår det det meste. Under V4-løpene i Halmstad klemte Espen til med bankerspill på tredjevalget 6 Giglet i V4-1 (var faktisk femtevalg når han tips ble publisert). Giglet vant både overbevisende og lett og seks av Espens andelslag på Eksperten suste inn med fire rette (verdi kr 19 296 på samtlige). Under V65-løpene i Østersund mandag kveld, bød Espen på en ny strålende banker i form av andrevalget 5 Nikita Broline i V65-3 som vant fra dødens. Det ble etterhvert en meget vrien V65 i Østersund og kun tre kuponger fikk seks rette. Espen måtte dessverre nøye seg med fem rette. Hans største forslag på Nettavisen betalte ut tre femmere (hver verd kr 3 744 kroner). I tillegg ble det totalt 108 femmere fordelt35 andelslag og Espens tips innbragte således over 500 000 kroner innspilt denne voldsomme mandagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Etter å ha levert to fenomenale bankere mandag, tar Espen til "fornuften" tirsdag og lanserer to favoritter som sine V65-bankeren denne tirsdagskvelden i Malmø. Begge kommer ut fra flotte startspor og er i tillegg utstyrt med topp kusker.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Finsk dynamitt
Vi starter i V65-4 hvor 2 Callela Loyality kommer ut som favoritt. Dette er en herlig finsk traver, som har imponert stort i sine to starter i Sverige. Kari Lähdekorpi skryter veldig av denne hesten, og han forventer seg veldig mye av 5-åringen på sikt. Sporet er samtidig helt perfekt og motstanden er overkommelig. Sist på Halmstad travet han et solid løp, og vi hadde 14 på klokken den siste runden og 11 den siste 500 metern. Det er tider som duger godt i denne klassen, og dette er en hest som treneren mener skal hevde seg i V75 på sikt. Da skal han vinne et sånt løp som dette og Callela Loyality blir vår første V65-banker tirsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet fra start til mål?
4 Havbergs Mimi har jeg vondt for å se tape V65-5/DD-1. Dette ser ut som en skreddersydd oppgave for 5-åringen. Jeg var selv ringside sist på Färjestad langfredag og fulgte godt med på Havbergs Mimi. Hoppa leverte en strålende oppvarming, og viste også strålende form i løpet. Kenneth Haugstad fant ryggen på Miss Beniss som dundret til tet, og som siden kun passet på Haugstad sin hest til slutt. Hoppa var foran en svært god hest som Stochampionat-vinneren Drilbit Ås i mål. Det var flere gode hester med i løpet, vi kan nevne Parodie, Bold And Fresh, Mermaid Ås og Red Red Red. Havbergs Mimi har virkelig fått et nytt gir i denne amerikanervognen. Sist satt hun fast med alt av krefter, noe som hun helt sikkert får benyttet til fulle i kveld. Her ligger det an til kopi av løpet nest sist hvor hun lekte med en så god hest som Caddie Galant til slutt. Vi tror hoppa leder dette løpet fra start til mål og bankerspiller i V65-5/DD-1.

Dansk i V65-2
Axel Jacobsen tar turen til Jägersro med en flott traver i 5 Runaway, som gjør en spennende start i V65-2. Dette er en riktig flott traver, som vant hele 6 av 16 starter i fjor. Han travet et solid løp for Johnny Takter på Jägersro 16/10 i fjor, hvor han dro unna i et hardt tempo underveis. Han holdt allikevel unna til en sikker seier mot gode hester som Apollo Håleryd og Fergus. I kveld kommer han ut på sprint noe som kanskje ikke er ønskedistansen, men Love You-sønnen har stor kapasitet og kan vinne selv på sprint. Axel Jacobsen tar nok ikke turen til Jägersro for å kjøre om knapper og glansbilder. Runaway er kun markert på 18 % i øyeblikket, noe som gjør hesten svært spillbar.

Kommentarer til denne saken