*Nettavisen* Sport.

Vi satser på gigantene

Foto: Sean Dempsey (Pa Photos)

Arsenal og Inter bør avgjøre sine cupkamper. Her er dagens andre oddstips.

12.01.11 13:29

Onsdagens meny:
Oddstips del 1:
Her har oddssetterne tatt feil
Tippetips: Dalglish redder Liverpool
V65 Bjerke: Sjekk våre eksperttips
Nyttig: Lesernes oddstips onsdag
Viking Lotto: Vinn 18 mill her!

Langoddsen byr på skiskyting, håndball, ishockey og en variert fotballmeny. Vi finner dagens beste objekter fra Asiamesterskapet og cupfotball fra England og Italia.

Huddersfield vant, men Oldham var dessverre lysår unna å leve opp til våre forventninger i gårsdagens tips. Tilbakebetalingsprosenten på oddstipsene i 2011 er nå på 134 prosent.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Ipswich - Arsenal
Engelsk Ligacup / Carling Cup, semifinale, kamp 1 av 2. Det er ikke kjedelig i Ipswich Town om dagen. Roy Keane har forlatt sjefsstolen, Paul Jewell overtar, men ikke før på torsdag. Dagens kamp ser han fra tribunen, det er trenerne McParland og Loughlan som leder Ipswich i dag, slik de gjorde på søndag da laget røk 0-7 for et redusert Chelsea i FA-Cupen. Kanskje nedprioriterte Ipswich den kampen litt, med tanke på at de er mye nærmere å vinne noe her. Uansett er 0-7 ursvakt. Målet for sesongen er fortsatt opprykk, og Jewell har en formidabel oppgave foran seg. Ipswich ligger på 19. plass i The Championship, tre poeng over nedrykk. De har 5-1-6 på hjemmebane her. Laget har 2-1-7 på sine ti siste, alle turneringer medregnet. Vi regner med et motivert hjemmelag i dag, men de er uten Livermore og Fallon som er cup-tied, Leadbitter er suspendert og McAuley må muligens stå over med skade.

Arsenal var ganske nær exit i FA-Cupen på lørdag, men Fabregas satte inn 1-1 på straffe i sluttsekundene. Wenger eksperimenterte litt med laget, noe han trolig gjør i mindre grad denne gangen, siden man er nær et trofé og det er lengre hviletid før neste kamp. Vermaelen, målvakt Almunia, Diaby, Squillaci og Frimpong står på skadelisten. Sagna er suspendert, og vi får trolig se Eboue på høyre back. Sannsynlig startoppstilling i følge goal.com: Szczesny; Eboue, Djourou, Koscielny, Gibbs; Walcott, Fabregas, Eastmond, Denilson, Arshavin, Bendtner.

Ligaen og opprykk er hovedfokus for hjemmelaget, men vi regner likevel med at de stiller sterkt i dag, og de som får sjansen vil ønske å vise seg fra sin beste side foran ny manager. Arsenal-manager Wenger har ofte stilt sterke lag i Carling Cup, og vi tror han gjør det igjen. Om Arsenal tar en klar seier her, kan man eventuelt gi flere unge spillere sjansen i returoppgjøret. Det er snart 10 år siden lagene møttes sist. Arsenal var best da og de er best nå. Vi tror de vinner på Portman Road. Mulighet for mange mål må det også være, med angrepsvillige Arsenal i aksjon mot et lag som tapte 0-7 sist.

Norsk Tipping tilbyr 1,45 på over 2,5 mål i kampen, og 1,85 på at Arsenal vinner med to mål eller mer. Begge er aktuelle, men sjansen for Ipswich scorer kan ikke være veldig stor. Sjansen for at Arsenal er fornøyd med 2-0, hvis de skulle komme opp i en slik ledelse, må være tilstede, og det gjør at vi finner 1,85 på en klar B mer attraktivt enn 1,45 på over 2,5 mål. Dette objektet kan spilles alene. Vi bruker det i en dobbel.

OBS: Nå kan du spille på iPhone og Android

Inter - Genoa
Coppa Italia ,1/8-finale. Ingen returkamp. Inter gjorde en heller svak 1. omgang i Catania på søndag, men etter at de fikk ett baklengsmål tok de seg sammen og vant 2-1 til slutt. Forrige hjemmekamp var de tilbake i godt, gammelt slag og slo gode Napoli 3-1. De fleste av de store stjernene er på plass, men Sneijder, Coutinho, Samuel og målvakten Cesar står over. Man skal ikke kimse av Coppa Italia, men det er også feil å si at dette er en veldig viktig turnering. For klubbene i Serie-A er det serien som teller, og vi tror Inter kan hvile et par spillere i kveld. Motta og Chivu er ikke med, men troppen ser sterk ut. Spørsmålet blir hvem som benyttes:

Målvakter: Castellazzi, Orlandoni, Gallinetta.
Forsvar: Cordoba, Zanetti, Lucio, Maicon, Ranocchia, Materazzi, Rivas, Santon.
Midtbane: Muntari, MacDonald Mariga, Cambiasso, Obi, Nwankwo.
Angrep: Eto'o, Milito, Pandev, Alibec, Biabiany.

Genoa har satt seg selv i en litt vanskelig situasjon ved å selge unna dem som scorer mål. Sistemann ut var Luca Toni, og akkurat hvor tynt det er på topp fikk vi se i 0-0 kampen mot Cesena, der Genoa hadde ett skudd på mål i hele kampen. Før dette spilte man 0-0 mot Lazio og tapte 0-1 mot Napoli. I Serie-A har de 3-3-3 på bortebane totalt. Palacio og Moretti står på skadelisten.

Inter legger kanskje ikke all verden i denne kampen, men det gjør nok ikke Genoa heller. Uten evne til å score mål blir det uansett vanskelig på San Siro. Vi mener dette er en meget sannsynlig hjemmeseier, og spiller H til 1,45. Vi får en dobbel til 2,68 i total odds og prøver 100 kroner på den. Spillefristen er klokken 20.40.

62. Ipswich - Arsenal (1-0) 2,80 3,60 1,85
73. Inter - Genoa 1,45 3,20 5,70

Total odds 2,68

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.