*Nettavisen* Sport.

Vi satser på Liverpool

Foto: Phil Noble (Reuters)

Med Gerrard tilbake har Dalglish sitt kraftigste våpen på plass. Her er dagens oddstips.

26.01.11 16:54

Flere tips onsdag:
Tipping: 4,4 mill i bonuspotten - sjekk våre tips
Odds: Lesernes oddstips onsdag

Trav: 35 millioner på en onsdag

Langoddsen byr på bandy-VM, håndball, mye ishockey og en rekke fotballobjekter. Det er full runde i Skottland og ellers spilles det cup rundt omkring. Vi finner tre objekter vi har god tro på og anbefaler en trippel til 4,46 i dag.

Gårsdagens to tips ga pluss alt i alt, etter en lei ishockey-bom, men treff på fotballdobbelen. Tilbakebetalingsprosenten på oddstipsene hittil i 2011 er på 113 prosent.

Obs! Nå kan du tippe på iPhone

Liverpool - Fulham
Premier League. Dalglish har nå ledet Liverpool i fire kamper. Tap for Manchester United (cup) og Blackpool er etterfulgt av 2-2 mot Everton og nå sist en overbevisende 3-0 borteseier mot Wolves. Dette er ikke vanvittig bra, men det går den riktige veien, og fansen snakker mye om at det spillemessige er veldig mye bedre nå enn under Hodgson, og så får resultatene komme etter hvert. Liverpool har 6-3-2 på hjemmebane. Kaptein og lagets trolig viktigste brikke, Gerrard, er tilbake i laget, sammen med Jovanovic. Det er lite fravær og Liverpool kan stille sterkt.

Liverpools tropp: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Lucas, Meireles, Gerrard, Kuyt, Cole, Rodriguez, Torres, Gulacsi, Aurelio, Kyrgiakos, Poulsen, Shelvey, Jovanovic, Ngog, Spearing, Pacheco.

Fulham har begynt å score mål, til tross for at deres fremste måltyv Zamora fortsatt er ute. Man har klatret bort fra nedrykksplass med 3-1-1 på de siste fem i serien. På bortebane ble det uavgjort atter en gang sist, 1-1 mot Wigan, og man er fortsatt ikke det helt store bortelaget med sine 1-6-4 totalt. Men formen virker å være bedre enn på lenge. Zamora er altså ute, det er Senderos og Etuhu også.

Innbyrdes oppgjør:

11.04.2010 Liverpool - Fulham 0 - 0
22.11.2008 Liverpool - Fulham 0 - 0
10.11.2007 Liverpool - Fulham 2 - 0
09.12.2006 Liverpool - Fulham 4 - 0
15.03.2006 Liverpool - Fulham 5 - 1

Liverpool er et godt hjemmelag, selv under Hodgson var det slett ikke så ille, og med Gerrard tilbake og den formen laget viste sist, ser det helt klart ut til at Liverpool er beredt til å ta igjen det tapte. Vi spiller hjemmeseier til 1,45.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Hibernian - Rangers
Skotsk Premier League. Tragisk form hos Hibernian siden midten av november. 0-3-7 på de ti siste har tatt dem ned i bunnstriden, og nå er nedrykk en akkutt fare. 2-4-4 på hjemmebane er svakt. Colin Calderwood ble ansatt som manager i midten av oktober og ledet Hibernian til 3-0 borteseier over dagens motstander i sin første kamp. Siden denne sjokk-seieren har det gått bratt nedoverbakke. Kevin McCann er eneste sikre fravær i dag, mens det ventes at Miller, Stevenson, de Graaf, og nylig signerte Thornhill og Calderwood, kan få en rolle i dagens kamp.

Rangers har 3-0-2 på de fem siste. Tapene er kommet for Hearts og Celtic, og det overtaket man hadde på tabellen er nesten borte. Etter bortetapet for Hearts lørdag kreves seier i dag. Rangers har 8-1-1 på bortebane nå. Det er ingen nye skader i laget.

Rangers har 3-0 og 4-1 på sine to siste besøk på Easter Road i Edinburgh, og da var hjemmelaget i langt bedre form enn de er nå. Rangers skal ha meget gode muligheter til 3 poeng i dag, og vi tror seieren kan bli klar. Borteseier med to mål eller mer til 2,05 brukes. Denne skulle vi gjerne spilt som single, men det er ikke et alternativ på dagens program, så da øker vi risikoen, men også eventuell gevinst, og tar denne med i en trippel.

KVC Westerlo - Lierse
Belgisk Cup, kvartfinale, kamp 1 av 2. Westerlo ligger på en grei 10. plass i Eerste Klasse. De har 3-5-3 på hjemmebane. Formen var slakk før jul, men de åpent 2011 med 3-0 hjemmeseier mot svake Sint Truiden på lørdag. Ruiz fikk spilletid etter skadeavbrekk, nykommer Ngolok gjorde en bra innsats og spissen Henrique storspilte. I følge reapportene en meget positiv kamp for Westerlo og trener Ceulemans, som er klar på at cupen skal prioriteres. Ruiz er tilbake på skadelisten sammen med Van Hout, Vanaudenaerde, Liliu og Molenberghs.

Westerlo har lagt ut troppen, så hvorfor ikke ta den med: De Winter, De Petter, Cools, Farssi, Corstjens, Cabeke, Annab, Chavez, Paulo Henrique, Van Heerden, Delen, Iakovenko, Mravac, Deelkens, Dekelver, Adams, Brüls.

Trond Sollied er tilbake i Belgia, som trener for Lierse. Han fikk ingen god start på året da det ble 0-3 tap borte for Cercle Brugge på lørdag. I følge rapoortene var man sjanseløse og kunne ha tapt mer. Sollied skal redde en klubb som ligger på nedrykksplass etter 2-7-13 hittil. På bortebane har de 1-2-9 totalt og de scorer knapt mål (6). Det er uvisst om Lierse prioriterer denne turneringen. De har hatt en mildt sagt enkel vei hit med 4-0 over Rupel Boom og 4-1 over Doornik.

Innbyrdes oppgjør på dagens bane, delvis gamle tall, men dog:

18.09.2010 Westerlo - Lierse 2 - 0
25.11.2006 Westerlo - Lierse 2 - 0
21.09.2005 Westerlo - Lierse 0 - 0
14.08.2004 Westerlo - Lierse 2 - 1
01.05.2004 Westerlo - Lierse 2 - 1

Lierse slo Westerlo 2-1 på hjemmebane i romjulen, men ellers er det lenge siden forrige seier. Vi kjenner ikke Sollieds planer, men det er nærliggende å tro at han har fått en rimelig klar instruks: Berg plassen i serien. Skulle man klare å score mål men tape knepent her er det ikke fullstendig krise, da det skal spilles returkamp. Her er det så mye som tyder på H at vi tar med 1,50 i dagens tips. Vi får en trippel til 4,46 i total odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.25.

17. KVC Westerlo - Lierse 1,50 3,00 4,00
31. Hibernian - Rangers (1-0) 2,45 3,55 2,05
42. Liverpool - Fulham 1,45 3,60 5,50

Total odds 4,46

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED


Vinn 24 mill i kveld:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.