RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi satser på Riise og Svennis

Foto: FILIPPO MONTEFORTE (AFP)
Sist oppdatert:
Roma og Leicester er to formlag som vi kombinerer i en spennende dobbel.

Dobbelt jackpot i Viking Lotto - klikk her for å spille om 26 millioner i kveld!

Les også: Lesernes oddstips onsdag

I onsdagens oddstips setter vi pengene på to lag som begge kom meget skjevt ut denne sesongen. Men nå har både Roma og Leicester, sistnevnte under Sven-Göran Erikssons rutinerte ledelse, funnet flyten og lagene står med henholdsvis tre og to strake seire.

Nå kan du tippe på iPhone

Roma - Fiorentina
Etter å ha slått Lecce hjemme (2-0) for halvannen uke siden, fulgte Roma opp med to svært viktige seire for Roma forrige uke. Først borte mot Basel i Champions League, og dernest 2-0 i byderbyet mot serieleder Lazio.

Det berget nok «livet» til manager Claudio Ranieri inntil videre. Nå var nok Lazio det beste laget søndag, men to straffer til Roma avgjorde kampen. Onsdag er sjefen sjøl, Francesco Totti, tilbake etter karantene, mens høyreback Cassetti må sone nå (erstattes av Cicinho - som veksler med Cassetti på høyrebacken). Dermed er det kun midtstopper Juan og til dels David Pizarro som mangler for at Roma kan stille med en helt toppet førsteellever.

Trolig lagoppstilling: Julio Sergio, Cicinho, Burdisso, Mexes, Riise, Perrotta, De Rossi, Simplicio, Vucinic, Totti, Borriello.

Hos Fiorentina mangler fortsatt viktige spillere som førstekeeper Sebastian Frey, playmaker Riccardo Montolivo og artisten Stevan Jovetic (han har vært ute hele sesongen). Selv uten forstyrrende Champions League-spill og uten Europa League-spill, har det vært en meget skuffende sesonginnledning for bortelaget med kun 12 poeng etter 10 kamper.

Til dels store skadeproblemer er selvsagt en viiktig årsak til dette. Adrian Mutu er i det minste tilbake, og sammen med Alberto Gilardino er det fortsatt en angrepsduo som kan score mål.

Trolig lagoppstilling: Boruc, Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual, Santana, Donadel, Marchionni, Mutu, Vargas, Gilardino.

Det står faktisk 11-1-0 på de siste tolv tilsvarende og det er sjeldent sterk statistikk mellom to så gode lag. Undertegnede hadde gleden av å være tilstede på Stadio Olimpico i september 2006, da Roma snudde 0-1 til 3-1 seier. Norsk Tipping betaler 1,70 for H i denne kampen, det er nok litt i underkant av det vi kunne ønske oss, men statistikken er altså til de grader på Romas side i tilsvarende oppgjør og formkurven peker kun oppover.

V65 Bjerke onsdag: Håkon Einar Hansen byr på et hyperinteressant tredjevalg i V65 på Bjerke som banker. Kjøp hans eksperttips i spillboksen under (du trenger ikke registrere deg for å spille og innsats velger du i dropmenyen)

Etter Sven-Göran Erikssons inntreden i Leicester har det begynt å bli skikk på det fordums storlaget. Leicester var før sesongen sett på som en outsider til opprykk. Laget har pene 3-1-1 (4-1-1 på siste seks) etter at Svennis overtok, og lørdag ble hjemmesterke Barnsley lett match (blåtrøyene vant 2-0 borte).

Det er også en rimelig lys skadesituasjon i øyeblikket, og kaptein Matt Oakwell er tilbake i kveld. Det er vel også dags for at den tidligere engelske landslagsspissen Darius Vassel får sin første scoring siden hjemkomsten fra Tyrkia.

Hos Sheffield United er det veldig lite som stemmer om dagen. 1-1-4 på de siste seks, og tre strake tap nå. Innleide Andy Reid og Stephen Jordan kan være startaktuelle onsdag. 3-1-1 på siste fem tilsvarende oppgjør i favør hjemmelaget.

Hjemmeseieren betales med 1,70 også her, og det er til å leve med. Vi får da en dobbel til 2,89 i odds, og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag onsdag:
Kamp 54 Leicester - Sheffield United 1,70 3,10 3,75
Kamp 57 Roma - Fiorentina 1,70 2,90 4,10
Samlet odds: 2,89

Her kan du spille denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Dobbelt jackpot i Viking Lotto - klikk her for å spille om 26 millioner i kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere