Gå til sidens hovedinnhold

- Vi skal nok bite fra oss

STAVANGER (TV 2 Nettavisen): Runar Berg var en svært skuffet mann etter 1-2-tapet for Viking søndag kveld, men han tror ikke Glimt blir noen kasteball i årets eliteserie.

VIKING - BODØ/GLIMT 2-1: Berg runder 35 år i løpet av sesongen, men er fortsatt et arbeidsjern på Glimts midtbane. I søndagens kamp mot Viking var han best for nordlendingene, men han var svært skuffet etter nederlaget.

- Vi spilte bra i en time, og moralen i laget er fantastisk. Men den uheldige utvisningen avgjorde til vår disfavør, sa Berg til TV 2 Nettavisen like etter kampslutt.

- Vi visste det ville bli en tøff match, det blir det alltid her i Stavanger, det er bare så synd vi ikke lykkes, la han til.

Gikk for poeng
Nordlendingene la seg bevisst bakpå fra start i bortemøtet mot Viking, i håp om å kontre inn en scoring eller to. Det spillet lyktes de også med første halve timen. Viking klarte ikke å trenge gjennom et kompakt Glimt-forsvar, og i det 29. spilleminutt stanget Stig Johansen gjestene i ledelsen.

- Vi visste Viking var et fysisk godt lag, så vi måtte gi jernet i forsvar og satse på kontringer, fortalte midtbanesliteren.

Stor tro i Glimt-leiren
Bodø/Glimt er blitt spådd en vanskelig sesong av mange forståsegpåere. Runar Berg tror derimot at nordlendingene har mye å by på i årets eliteserie.

- Vi reiser hjem med null poeng, men vi skal reise oss. Det bor mye bra i laget. Det var uansett godt å komme i gang igjen, sa en ydmyk Berg, før han roste hjemmelaget.

- Vi fikk det vanskelig etter utvisningen, men Viking spiller bra fotball og er farlige på innlegg fra kant. De har et sterkt angrep, ikke noe å si på det, sa Berg, som fort ser fremover og tenker positivt.

- Vi må ta med oss det positive fra denne kampen. Vi skal nok bite fra oss i løpet av sesongen, avsluttet Runar Berg til TV 2 Nettavisen med et lurt smil.

En av 17
Bodø/Glimt har ikke vunnet mer enn én serieåpning de siste 17 årene. Derfor er det ingen grunn til å henge altfor mye med hodet. Neste søndag kan laget reise kjerringa når Rosenborg gjester Aspmyra.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken