Gå til sidens hovedinnhold

- Vi skal til Champions League

Noe annet vil være en nedtur, mener Michael Dawson.

Tottenham har hatt en meget god sesong under André Villas-Boas' ledelse.

Laget har ligget i toppen av Premier League nesten hele sesongen, og laget så ut til å ha god kontroll på en plassering blant de fire beste.

Men etter helgens runde ligger Tottenham som nummer fem på tabellen, etter at Arsenal slo Norwich og klatret forbi sine argeste rivaler.

- Forhåpentligvis kan vi feire
- Vi tenker ikke på det, sier Dawson når Sky Sports spør om hvor skuffende det vil være å havne utenfor topp fire i ligaen.

- Som spiller kan du ikke tenke på det. Hvem vet hva som vil skje 19. mai? Forhåpentligvis er det en god dag som vi kan feire. Det er mye hardt arbeid som gjenstår denne sesongen, og det er flere lag som vil dit, fortsetter Dawson.

Tottenham har igjen kamper mot to av deres største utfordrere i kampen om en topp fire-plassering. Laget gjenstår å møte Chelsea på bortebane og Manchester City hjemme på White Hart Lane.

- Arsenal har gått forbi oss, og vi er på femteplass. Kampene kommer tett fremover. Vi må bare fokusere på hva vi kan best. Med seks kamper igjen håper vi å plukke så mye poeng som mulig, slik at vi kommer inn blant topp fire.

Bale kan returnere
Lagkamerat Jan Vertonghen deler synet til sin lagkamerat.

- Vi må stå sammen og gå for en plass blant topp fire. Nå har vi hatt muligheten til å hvile. Vi har fått ryddet opp i hodene våre og er klare for Manchester City, sier forsvarskjempen før helgens møte med fjorårtes seriemester., forteller Vertonghen til klubbens hjemmesider.

Tottenham har måtte klare seg uten sin beste spiller, Gareth Bale, etter at han tråkket over og ødela ankelen i Europe League-kampen hjemme mot Basel for halvannen uke siden.

Bale kan være tilbake til helgens storkamp. Det samme kan lagkamerat, Aaron Lennon, være.

- Flere spillere kan være tilbake. Viktige spillere. Vi har bare store kamper igjen denne sesongen. City, Chelsea, alle kamper er som cupfinaler. Vi går for en høyest mulig plassering, fortsetter belgieren.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken